Košarka: najava trinaestog vikenda SUUB lige

101

Ovog vikenda očekuju nas utakmice 13. vikenda košarkaške SUUB lige. Na terenima SC “Vizura” i balona “Sava” biće odigrano devet utakmica u muškoj i šest utakmica u ženskoj konkurenciji.

Finalni dan USSB

Prvi meč u muškoj konkurenciji odigraće ekipe TMF-a i Farmaceutskog fakulteta, a tmf-ovci će pokušati da pobedom u ovoj utakmice zadrže prvo mesto na tabeli grupe A. Nakon njih, još jedan meč iste grupe odigraće košarkaši Filološkog i Arhitektonskog fakulteta. U okviru grupe B, sastaće se Biološki i Geografski fakultet, a potom i Poljoprivredni i Ekonomski fakultet. Ove dve ekipe trenutno se nalaze na prvom, odnosno trećem mestu, pa bi  se poljoprivrednici eventualnom pobedom zadržali na čelu tabele. Ponovo se vraćamo u grupu A, gde će se četvrtoplasirani Matematički fakultet sastati sa petoplasiranim Građevinskim fakultetom. Razlika na tabeli između ove dve ekipe iznosi samo jedan bod. Sa istih pozicija, u okviru grupe B, sastaće se i Pravni fakultet i ETF.

U nedelju nas očekuju tri utakmice u muškoj konkurenciji. Prvi na teren izaći će košarkaši Saobraćajnog i Mašinskog fakulteta, a Mašinci se trenutno nalaze na drugoj poziciji grupe A. U istoj grupi  suočiće se i FON i Fakultet bezbednosti, gde će FON-ovci pokušati da opravdaju ulogu velikog favorita. Za kraj programa u ovoj konkurenciji, sastaće se Šumarski i Stomatološki fakultet, u okviru grupe B.

 

U konkurenciji dama, kosarkasice FSFV-a sa treće pozicije dočekuju TMF, a potom i Arhitektonski fakultet. Nakon tih duela, na teren će izaći ekipe Pravnog fakulteta i RGF-a, koje će zatvoriti subotnji program. U nedelju nas takođe očekuju tri utakmice, najpre između Ekonomskog i Učiteljskog fakulteta, a zatim Mašinskog i Medicinskog. Košarkašice Mašinskog zauzimaju četvrtu poziciju i u ovaj duel ulaze kao favoriti. Derbi kola u ženskoj konkurenciji odigraće Poljoprivredni i Fakultet organizacionih nauka. Ove dve ekipe nalaze se na prvoj, odnosno drugoj poziciji u grupi, a poljoprivrednice su već ostvarile siguran plasman na završni turnir.

Raspored svih utakmica:
Subota, 01.04.2017
(M) 18:00 Farmaceutski fak. – Tehnološko-metalurški fak.
(m)19:00 Filološki fak. – Arhitektonski fak.
(m)20:00 Biološki fak. – Geografski fak.
(m) 21:00 Poljoprivredni fak. – Ekonomski fak.
Utakmice se igraju u balonu Sava.

(m) 19:30 Matematički fak.  – Građevinski fak.
(m) 20:30 Pravni fak. –  Elektro-tehnički fal.
Utakmice se igraju u SC Vizura

(Ž) 14:30 Fak. sporta i fizičkog vaspitanja –  Tehnolosko metalurški fak.
(Ž) 15:30 Arhitektonski fak. – Fak.sporta i fizičkog vaspitanja
(Ž) 16:30 Pravni fak. – Rudarsko-geološki fak.
Utakmice se igraju u maloj sali SC Vizura

Nedelja, 02.04.2017
(m) 11:00 Saobraćajni fak. – Mašinski fak.
(m) 12:00 Fak.organizacionih naula – Fak. Bezbednosti
(m) 21:30 Šumarski fak. –  Stomatološki fak.
Utakmice se igraju u SC Vizura
(ž) 13:00 Ekonomski fak.  – Učiteljski fak.
(ž) 14:00 Mašinski fak.- Medicinski fak.
(Ž) 15:00 Fak. organizacionih nauka – Poljoprivredni fak.

Utakmice se igraju u maloj sali SC Vizura.

Podsetimo, u muškoj konkurenciji, zbog nedolaska ma dve utakmice, ekipe FSFV-a, RGF-a i FPN-a su diskvalifikovane iz takmičenja, dok je u ženskoj konkurenciji ista situacija sa timom FPN-a.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB