Košarka: Najava trećeg kola SUUB lige

600

U toku vikenda koji sledi, na studentskim tereenima u Beogradu će biti odigrane utakmice trećeg kola lige Univerziteta u Beogradu u košarci. Utakmice u muškom delu takmičenja će biti odigrane u balonu Sava i hali Radivoj Korać, a devojke će nastupati u Vizuri.

Finalni dan USSB

 

U subotu vas očekuje pet utakmica, sve u muškoj konkurenciji. Prvo će u balonu Sava sa početkom u 16.00h na teren izaći Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i Matematički fakultet. Potom sledi duel Saobraćajnog i Farmaceutskog fakulteta, a Geografski i Arhitektonski zatvaraju program u Savi.

U nastavku takmičenja, od 19.00h u hali Radivoj Korać, Poljoprivredni fakultet će igrati sa Fakultetom fizičke hemije. Zatim će na teren izaći Filozofski fakultet i Tehnološko metalurški fakultet. Takmičenje u subotu zatvaraju Pravoslavno bogoslovski fakultet i Učiteljski fakultet.

U nedelju će biti odigrano još šest mečeva, po tri u muškoj i ženskoj konkurenciji. Medicinski i Građevinski će prvi ne teren kod studenata od 19.00h, a zatim sledi duel RGF i Veterinarskog fakulteta. Pravni i Mašinski fakultet će odigrati poslednju utakmicu trećeg kola u muškom delu takmičenja.

Što se dama tiče, Pravni i ETF će se sastati od 18.00h u hali Vizura. Medicina i poljoprivrednice će sledeće podeliti megdan, a košarkaški vikend zatvaraju TMF i Farmaceutski fakultet.

Kompletan raspored:

Subota

Balon Sava

16.00 FSFV – Matematički fakultet

17.00 Saobraćajni fakultet – Farmaceutski fakultet

18.00 Geografski fakultet – Arhitektonski fakultet

Hala Radivoj Korać

19.00 Poljoprivredni fakultet – Fakultet fizičke hemije

20.00 TMF – Filozofski fakultet

21.00 Pravoslavno bogoslovski fakultet – Učiteljski fakultet

Nedelja

Hala Radivoj Korać

19.00 Medicinski fakultet – Građevinski fakultet

20.00 RGF – Veterinarski fakultet

21.00 Pravni fakultet – Mašinski fakultet

Vizura

18.00 Pravni fakultet – ETF (ž)

19.00 Medicinski fakultet – Poljoprivredni fakultet (ž)

20.00 Farmaceutski fakultet – TMF (ž)

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstKošarka: Najava četvrtog kola USSB lige
Naredni tekstRezultati USSB odbojkaške lige
Student treće godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.