Košarka: najava osmog vikenda USSB lige

328

Ovog vikenda očekuje nas nastavak košarkaške lige Univerzitetskog sportskog saveza Beograda. Na terenu KK “Žarkovo” odigraće se pet utakmica u muškoj konkurenciji.

Finalni dan USSB

 

Subotnji program otvoriće duel između Računarskog fakulteta i Visoke škole elektrotehnike i računarstva. Košarkaši Računarskog fakulteta su u dosadašnjem delu sezone zabeležili jednu pobedu, uz četiri poraza, dok su njihovi ovonedeljni protivnici u seriji od pet pobeda i predstavljaju jedinu ekipu bez poraza. Drugi meč odigraće ekipe Pravnog fakulteta Univerziteta Union i Kriminalističko-policijske akademije. Pravnici su do ovog meča zabeležili jednu pobedu i tri poraza, a policajci imaju skor od tri pobede i isto toliko poraza.

U nedelju sastaju se najpre timovi Beogradske poslovne škole i Vojne akademije. Vojnici su u dosadašnjem delu takmičenja ostvarili dve pobede i dva poraza, dok je BPŠ zabelezila pet pobeda, uz samo jedan poraz, te u ovaj duel ulazi kao favorit. Drugu utakmicu odigraće košarkaši Fakulteta za poslovne studije i pravo i Univerzitet Singidunum. FPSP je upisao četiri poraza i jednu pobedu, dok je Singidunum ostvario tri poraza i dve pobede. Poslednji meč ovog vikenda odigraće Visoka železnička škola i Beogradska politehnika. Železničari sada nemaju pobedu, zabeležili su šest poraza, dok je Beogradska politehnika upisala jednu pobedu, uz tri poraza.

Raspored svih utakmica:

Subota, 02.12.2017

20:00 (m) Računarski fak. – Vis.škola elektrot.i računarstva

21:00 (m) Pravni fak. Univerziteta Union – Kriminalisticko-policijska akademija

Nedelja, 03.12.2017

20:00 (m) Beogradska poslovna škola – Vojna akademija

21:00 (m) Fak.za poslovne studije i pravo – Univerzitet Singidunum

22:00 (m) Visoka železnička škola – Beogradska politehnika

Sve utkmice igraju se u hali KK “Žarkovo”, dođite i podržite svoje kolege.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFUTSAL: Rezultati USSB lige
Naredni tekstKošarka: najava šestog vikenda SUUB lige
Student novinarstva na Fakultetu politickih nauka. Želja mi je da se bavim isključivo sportskim novinarstvom, a san mi je da izveštavam sa Svetskog prvenstva u fudbalu.