Košarka: najava sedmog vikenda USSB lige

547

Ovog vikenda očekuje nas nastavak košarkaške lige Univerzitetskog sportskog saveza Beograda. U hal KK”Žarkovo” odigraće se šest utakmica u muškoj konkurenciji.

Finalni dan USSB

 

U subotnjem delu programa gledaćemo duele između Beogradske politenike i Kriminalisičko-policijske akademije. Policajci su do sada zabeležili tri pobede i dva poraza, dok su košarkaši Beogrdaske politehnike upisali tri pobede i jedan poraz. U drugom meču sastaće se Visoka škola za I.K.T. i Fakultet za poslovne studije i pravo. IKT-ovci su u dosadašnjem delu sezone ostvarili četiri pobede uz jedan poraz, dok su njihovi protivnici upisali dva poraza i jednu pobedu. Poslednju utakmicu u subotu odigraće ekipe Beogradske polosvne škole i Pravnog fakulteta Univerziteta “Union”. BPŠ u ovaj duel ulazi kao blagi favorit, sa tri pobede i jednim porazom do sada, dok Pravnici imaju nerešen skor – pobedu i poraz.

Prema nedeljnom rasporedu, očekuje nas pravi derbi između košarkaša VIŠER-a i Univerziteta Singidunum. Ekipa Visoke škole je do sada ostvarila četiri pobede, Singidunum dve pobede i dva poraza. Naredni meč gledaćemo između Vojne akademije i Beogradske politehnike. Vojnici imaju nerešen skor u dosadašnjem delu sezone – dve pobede i dva poraza. Poslednji duel ovog vikenda gledaćemo između Visoke škole za I.T.H.S i Visoke turističke škole. Turističari imaju četiri pobede i poraz, a I.T.H.S poraz i tri pobede.

Raspored svih utakmica:

Subota, 25.11.2017. godine: 
20,00 č.(m) Beogradska politehnika – Kriminalističko-policijska ak.
21,00 č.(m) Visoka škola za I.K.T. – IOS
22,00 č.(m) Beogradska poslovna šk. – Pravni fak. “UNION”

Nedelja, 26.11.2017.
20,00 č.(m) Visoka šk. elektrotehnike i račun. – Univerzitet Singidunum
21,00 č.(m) Vojna akademija – Beogradska politehnika
22,00 č.(m) Vi. šk. za I.T.H.S. – Visoka turistička škola
Utakmice se igraju u sportskoj hali
Košarkaškog kluba Žarkovo, Olimpijskih Igara 14, Košutnjak

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstUniverzitetski sport na Sajmu sporta
Naredni tekstNova epizoda emisije Sportindeks
Student novinarstva na Fakultetu politickih nauka. Želja mi je da se bavim isključivo sportskim novinarstvom, a san mi je da izveštavam sa Svetskog prvenstva u fudbalu.