Košarka: Najava polufinalnih utakmica lige Univerziteta u Beogradu

983

Na programu će biti četiri polufinalne utakmice, dve u ženskoj konkurenciji i dve u muškoj, u okviru Lige Univerziteta u Beogradu.

Finalni dan USSB

Prva utakmica će se odigrati u subotu u ženskoj konkurenciji – Fakultet organizacionih nauka i Poljoprivredni fakultet odmeriće snage u terminu od 20.00 časova u hali „Radivoj Korać“. Dame FON-a su bile prve u grupi pa su zbog toga imale direktan prolaz u polufinale, dok su dame Poljoprivrednog fakulteta prethodnog vikenda pobedile ekipu Ekonomskog fakulteta.

U nedelju program počinje od 17.00 časova, međutim sve utakmice ovog dana će se igrati u hali „Radivoj Korać“. Odmeriće snage ekipe Tehnološko-metalurškog fakulteta i Mašinskog fakulteta. Prethodne nedelje, obe ekipe su igrale utakmicu, TMF je pobedio FPN, dok su mašinci ubedljivo pobedili RGF.  Sledeća utakmica na programu je u ženskoj konkurenciji sa početkom od 18.30 časova. Na teren će izaći ekipe Pravnog fakulteta i Učiteljskog fakulteta. Odmah nakon te utakmice, dolazi na red i poslednja utakmica. Počinje u 20.00 časova, igraće košarkaši Elektortehničkog fakulteta i FON-a.

Kompletan raspored:

Subota 13.04.2019.

20.00 – Fakultet organizacionih nauka – Poljoprivredni fakultet (D)

Nedelja 14.04.2019.

17.00 – Tehnološko-metalurški fakultet – Mašinski fakultet

18.30 – Pravni fakultet – Učiteljski fakultet

20.00 – Elektrotehnički fakultet –FON

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekst3×3 Dank šop liga: Rezultati finalnog dana
Naredni tekstFUTSAL USSB: Devojke sa FSFV-a osvojile kup studenata Beograda
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Treniram košarku ceo život i odatle mi želja da spojim zajedno studije i ljubav prema sportu. Volim sport generalno i pratim sve što stignem, ali bih mogao da izdvojim pored košarke, tenis, vaterpolo, fudbal, formulu 1 i po malo e-sport.