Košarka: Najava jedanaestog kola SUUB lige

831

U subotu 29. februara nastavlja se košarkaška liga Univerziteta u Beogradu. Igraće se ukupno 13 utakmica u obe konkurencije u halama „Radivoj Korać”, „Mala Vizura” i „Vizura Sport”.

Finalni dan USSB

U muškoj konkurenciji prvi na teren hale „Vizura Sport” u subotu od 18:00 časova će izaći košarkaši Farmaceutskog fakulteta i Arhitektinskog fakulteta. Naredni susret od 19:00 časova će biti između ekipe Poljoprivrednog fakulteta i ekipe Ekonomskog fakulteta. Program za subotu će zatvoriti utakmica ekipe Fakulteta organizacionih nauka i ekipe Rudarsko – geološkog fakulteta.

Program se u hali „Radivoj Korać” nastavlja u nedelju. Od 17 časova i 30 minuta će se sastati košarkaši Fakulteta političkih nauka i košarkaši Mašinskog fakulteta. Naredni susret biće između ekipe Saobraćajnog fakulteta i ekipe Filološkog fakulteta. Sat vremena kasnije na programu će biti utakmica košarkaša Građevinskog fakulteta i košarkaša Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju. Svoja koplja će od 20 časova i 30 minuta ukrstiti ekipa Učiteljskog fakulteta i ekipa Medicinskog fakulteta. Poslednja utakmica na programu u nedelju biće između košarkaša Matematičkog fakulteta i košarkaša Fakulteta Bezbednosti.

Utakmice u hali „Vizura Sport” igraće se i u nedelju. Prva utakmica od 20 časova i 30 minuta biće između ekipe Biološkog fakulteta i Fakulteta za veterinarsku medicinu. Druga i poslednja utakmica biće između ekipe Šumarskog fakulteta i ekipe Fakulteta za fizičku hemiju.

U ženskoj konkurenciji u nedelju biće odigrane tri utakmice u hali „Mala Vizura”. Prvi susret na programu  odigraće košarkašice Fakulteta organizacionih nauka i košarkašice Mašinskog fakulteta. Naredna utakmica biće između ekipe Farmaceutskog fakulteta i ekipe Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Poslednju utakmicu u ženskoj konkurenciji u ovom kolu odigraće košarkašice Poljoprivrednog fakulteta  i košarkašice Rudarsko-geološkog fakulteta.

 

Subota, 29.2.2020. godine:

18:00 – Farmaceutski fakultet – Arhitektonski fakultet

19:00 – Poljoprivredni fakultet – Ekonomski fakultet

20:00 – Fakultet organizacionih nauka – Rudarsko-geološki fakultet

Mesto odigravanja: Hala „Vizura sport“, Cara Dušana 105

 

Nedelja, 1.3.2020. godine:

17:30 – Fakultet političkih nauka – Mašinski fakultet

18:30 – Saobraćajni fakultet – Filološki fakultet

19:30 – Građevinski fakultet – Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju

20:30 – Učiteljski fakultet – Medicinski fakultet

21:30 – Matematički fakultet – Fakultet bezbednosti

Mesto odgigravanja: Hala „Radivoj Korać“, Zdravka Čelara 12

 

20:30 – Biološki fakultet – Fakultet veterinarske medicine

21:30 – Šumarski fakultet – Fakultet za fizičku hemiju

Mesto odigravanja: Hala „Vizura sport“, Cara Dušana 105

 

13:00 – Fakultet organizacionih nauka (D) – Mašinski fakultet (D)

14:00 – Farmaceutski fakultet (D) – Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja (D)

15:00 – Poljoprivredni fakultet (D) – Rudarsko-geološki fakultet (D)

Mesto odigravanja: Hala „Mala Vizura“, Cara Dušana 105

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFON opravdao ulogu favorita
Naredni tekstBasket 3×3: Rezultati prvog vikenda
Kao bivši košarkaš, opredelio sam se za novinarstvo kako bih na neki način ostao u sportu. San mi je da spojim sve tri ljubavi - novinarstvo, košarku i Partizan, pa da uskoro počnem da izveštavam sa Partizanovih utakmica.