KOŠARKA: Najava drugog kola Lige Univerziteta u Beogradu

868

Ovog vikenda nas očekuju mečevi drugog kola košarkaške Lige Univerziteta u Beogradu u muškoj i ženskoj konkurenciji. Utakmice muškog dela takmičenja biće odigrane u hali Radivoj Korać i hali Sava, dok će dame imati priliku da igraju u zemunskoj hali Vizura.

Finalni dan USSB

 

Prvu utakmicu subotnjeg dela programa igraće Saobraćajni fakultet i Građevinski fakultet, aktuelni nosilac bronzanog odličja. Zatim će koplja ukrstiti Pravni i Učiteljski fakultet, a potom će na teren filolozi i Mašinski fakultet. Ovi mečevi će biti odigrani u hali Sava.

U nastavku takmičenja, u hali Radivoj Korać, od 19h se sastaju Medicinski fakultet i Veterinarski fakultet. Odmah po završetku ovog duela, Pravoslavni bogoslovski fakultet se sastaje sa Filozofskim fakultetom, a dan zatvaraju Fakultet političkih nauka i Fakultet za fizičku hemiju.

U nedelju nas očekuje čak 12 utakmica, po šest u obe konkurencije. U hali Radivoj Korać će prvi na teren momci sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i Arhitektonskog fakulteta. Ovaj meč počinje u 16h. Potom sledi duel vladajućeg šampiona Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta, a posle će matematičari i stomatolozi izaći na teren. Šumarskom fakultetu će na megdan izaći kolege sa Biološkog fakulteta, a od 20h se sastaju Farmacija i Rudarsko-geološki fakultet. Poslednji meč u muškoj konkurenciji u drugom kolu biće derbi između Elektrotehničkog fakulteta i Poljoprivrednog fakulteta.

Što se tiče dama, FON će se boriti sa nosiocem srebrne medalje iz prošle sezone, timom Mašinskog fakultet. Devojke sa Pravnog fakulteta će se sastati sa Farmaceutskim fakultetom, a potom sledi duel Medicinskog fakulteta i TMF-a. Od 19h igraće RGF i Učitljski fakultet, posle čega će Filozofski i Ekonomski odigrati svoj meč drugog kola. Kao što je slučaj i u muškom delu takmičenja, poslednji meč ovog vikedna kod dama će biti duel Poljoprivrednog fakulteta i ETF-a.

Kompletan raspored:

SUBOTA, 3.11.

Balon Sava

Građevina -Saobraćajni 16h (m)

Pravni- Učiteljski 17h (m)

Filološki -Mašinac 18h (m)

Hala Radivoj Korać

Veterina -Medicina 19h (m)

PBF-Filozofski 20h (m)

FFH -FPN subota. 21h (m)

NEDELJA, 4.11.

Hala Radivoj Korać

FSFV-Arhitektura 16h (m)

FON –EKOF 17h(m)

Matematika- Stomatologija 18h (m)

Šumarski-Biološki 19h (m)
Farmacija-RGF 20h (m)
ETF-Poljoprivredni 21h (m)

Hala Vizura

FON – Mašinac 16h (ž)

Pravni- Farmacija 17h (ž)

Medicina –TMF 18h (ž)

RGF -Učiteljski 19h (ž)

Filozofski -EKOF 20h (ž)

Poljoprivredni- ETF 21h (ž)

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFutsal SUUB (M): Najava drugog vikenda
Naredni tekstNajava: Počinje odbojkaško Prvenstvo USSB-a
Student četvrte godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.