Košarka: Najava devetog kola SUUB lige

354

Košarkaška liga Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu uveliko je u toku. Ovog vikenda, hala „Radivoj Korać“ biće mesto muškog košarkaškog nadmetanja u okviru devetog kola SUUB lige.

Finalni dan USSB

 

U subotu nas očekuju tri utakmice. Biološki protiv Arhitektonskog fakulteta otvoriće veče od 20.00h, a nakon njih gledaćemo meč između Pravoslavno bogoslovskog fakulteta i Građevinskog (21.00h). Prvi dan takmičarskog vikenda zatvaraju Filozofski i Šumarski fakultet svojim mečom koji počinje od 22.00h.

Drugog dana vikenda će biti odigrane četiri utakmice. Prvi duel od 16.00h igraju Elektrotehnički i Pravoslavno bogoslovski fakultet, a sat vremena kasnije sastaju se Veterinarski i Učiteljski fakultet. U 18.00h na terenu ćemo gledati Fakultet političkih nauka u meču protiv Saobraćajnog, a nakon njih, u poslednjem meču ovog sportskog vikenda snage će odmeriti Biološki i Filološki fakultet.

 

Kompletan raspored utakmica:

Subota, 15.2.2020.

20.00 – Biološki fakultet – Arhitektonski fakultet
21.00 – Pravoslavno bogoslovski fakultet – Građevinski fakultet
22.00 – Filozofski fakultet – Šumarski fakultet

Mesto odigravanja – Hala „Radivoj Korać“, Zdravka Čelara 12

Nedelja, 16.2.2020.

16.00 – Elektrotehnički fakultet– Pravoslavno bogoslovski fakultet
17.00 – Fakultet veterinarske medicine – Učiteljski fakultet
18.00 – Fakultet političkih nauka – Saobraćajni fakultet
19.00 – Biološki fakultet – Filološki fakultet

Mesto odigravanja – Hala „Radivoj Korać“, Zdravka Čelara 12

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOtvorene prijave za USSB 3X3 ligu
Naredni tekstMiljana Rogač – najbolji mladi novinar
Iva Jevtić - studentkinja novinarstva i komunikologije na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, veliki ljubitelj košarke i budući košarkaški sudija, strastveni navijač Partizana, san mi je da jednog dana imam svoju emisiju u kojoj bi gostovali svi prestižni srpski, pa i svetski sportisti, treneri, sudije, novinari ali i drugi poznavaoci sporta