Košarka: najava desetog vikenda SUUB lige

230

Narednog vikenda očekuju nas utakmice košarkaške SUUB lige. U hali SC “Vizura” odigraće se šest utakmica u muškoj i isto toliko u ženskoj konkurenciji.

Finalni dan USSB

Košarkaši će sve svoje utakmice odigrati u subotu, a prvi na teren izaći će Mašinski i Filološki fakultet. Biće to duel ekipa iz grupe A i mašinci će pokušati da opravdaju blagu ulogu favorita. Nakon njih sastaće se ekipe Saobraćajnog i Farmaceutskog fakulteta, takođe u okviru grupe A. Treći mec po redu odigraće trećeplasirana ekipa grupe B, Medicinski fakultet i  Sumarski fakultet. Slede utakmice iste grupe, Rudarsko-geološki fakultet dočekaće kolege sa Učiteljskog, dok će pretposlednjim meč odigrati Stomatološki i Pravoslavno-bogoslovski fakultet. Za kraj dana, vratićemo se u grupu A, u okviru koje će se sastati Fakultet organizacionih nauka i Arhitektonski fakultet.

U subotu nas očekuju i tri utakmice u ženskoj konkurenciji. Najpre će snage odmeriti proslogodišnje vicešampionke Prve lige, košarkašice Mašinskog fakulteta i devojke sa  Tehnološko-metalurškog fakulteta. Nakon njihovog meča, gledaćemo duel između Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta, a potom i Filozofskog i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. U nedelju će se prvoplasirana ekipa na tabeli, Poljoprivredni fakultet, sastati sa Pravnim fakultetom, dok će Učiteljski odmeriti snage   sa koleginicama sa Arhitektonskog fakulteta. Za kraj vikenda očekuje nas duel između košarkašica Medicinskog i Rudarsko-geološkog fakulteta.

Raspored svih utakmica:

Subota, 11.03.2017

(M) 13:00 Mašinski fak. – Filološki fak.

(M) 14:00 Saobraćajni fak. – Farmaceutski fak.

(M) 18:30 Medicinski fak. – Sumarski fak.

(M) 19:30 Rudarsko-geološki fak. – Učiteljski fak.

(M) 20:30 Stomatološki fak. – Pravoslavno-bogoslovski fak.

(M) 21:30 Fak. organizacionih nauka – Arhitektonski fak.

Sve utakmice igraće se u sportskoj hali SC “Vizura”.

(Z) 14:00 Tehnolosko-metalurški fak. – Mašinski fak.

(Z) 15:00 Fak. organizacionih nauka – Ekonomski fak.

(Z) 16:00 Filozofski fak. – Fak. za sport i fizičko vaspitanje

Sve utakmice igraće se u maloj sali SC “Vizura”.

Nedelja, 12.03.2017

(Z) 13:00 Pravni fak. – Poljoprivredni fak.

(Z) 14:00 Učiteljski fak. – Arhitektonski fak.

(Z) 15:00 Medicinski fak. – Rudarsko-geološki fak.

Sve utakmce igraće se u maloj sali SC “Vizura”.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB