Košarka: Najava četvrtog kola USSB lige

451

Predstojećeg vikenda biće odigrane utakmice četvrtog kola košarkaške lige Univerzitetskog sportskog saveza Beograda. Mečevi će biti održani u hali košarkaškog kuba Žarkovo.

Finalni dan USSB

 

Prvi će na teren istrčati košarkaši Fakulteta za poslovne studije i pravo i MEF-a. Ovaj meč će startovati u suobtu u 19.00h. Potom će megdan podeliti Fakultet za sport i fizičko vaspitanje koji do sada nije poražen i tim Visoke škole ITS. To je poslednji meč subotnjeg dela programa.

U nedelju će biti odigrane tri utakmice. U uvodnom duelu će se sastati Kriminalističko-policijska akademija i Fakultet za sport “UNION Nikola Tesla”. Potom je na programu derbi meč ovog kola između Visoke škole elektrotehnike i računarstva i Visoke turističke škole. Ovaj meč će početi u 20.00h. Poslednju utakmicu će odigrati Beogradska poslovna škola i Beogradska politehnika.

Kompletan raspored:

Subota

19.00 Fakultet za poslovne studije i pravo – MEF

20.00 Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja – Visoka škola za ITS

Nedelja

19.00 Kriminalističko-policijska akademija – Fakultet za sport “UNION Nikola Tesla”

20.00 Visoka turistička škola – VIŠER

21.00 Beogradska poslovna škola – Beogradska politehnika

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstRezultati drugog vikenda odbojkaške lige Univerziteta u Beogradu
Naredni tekstKošarka: Najava trećeg kola SUUB lige
Student treće godine Fakulteta politickih nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.