Košarka SUUB: najava četvrtfinalnih duela u muškoj konkurenciji

355

Ulazimo u završnicu košarkaške lige Studenskog udruženja Univerziteta u Beogradu, pa će se tako predstojećeg vikenda odigrati četvrtfinalni dueli u muškoj konkurenciji. Očekuju nas četiri neizvesna duela, a u ovoj fazi takmičenja se ekipama koje su pobedile u osminifinala priključuju i pobednici grupa.

Finalni dan USSB

Prvi na teren će ekipe TMF-a i Saobraćajnog fakulteta, koji su u osminifinala savladali ekipu Medicinskog fakulteta, i to već večeras u balonu “Sava”. Potom se četvrtfinalni program seli u halu “Radivoje Korać” gde će se odigrati preostala tri susreta. Borbu za polufinale će otvoriti komšijski derbi između ekipa Mašinskog i Građevinskog fakulteta, potom će snage odmeriti košarkaši ETF-a i Ekonomskog fakulteta i na kraju će kao poslastica dana snage odmeriti ekipe FON-a i Poljoprivrednog fakulteta.

Petak 13.04.2018.

22:00 TMF-Saobraćajni fakultet

Nedelja 15.04.2018.

16:15 Mašinski fakultet- Građevinski fakultet

18:00 ETF-Ekonomski fakultet

19:45 FON-Poljoprivredni fakultet

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstGrađevinari na FPN u polufinalu SUUB lige
Naredni tekstZAVRŠNICA SUUB LIGE (Ž) – Derbi legendica futsala za kraj!
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Ukoliko se jednog dana definitivno odlučim da budem sportski novinar, želeo bih da pratim košarku, kao svoj omiljeni sport i sport kojem sam posvetio sedam godina intezivnih treninga. Cilj koji bih voleo da ostvarim jeste da jednog dana komentarišem derbi sa koleginicom.