Košarka: Najava 5. kola košarkaške USSB lige

797

Predstojećeg vikenda nastavlja se košarkaška liga Univerzitetskog sportskog saveza Beograda. Na programu će biti šest mečeva, od čega jedan u konkurenciji dama. Svi mečevi odigraće se u nedelju u sportskoj hali KK Žarkovo.

Finalni dan USSB

 

Studentkinje Vojne akademije i Učiteljskog fakulteta sastaće su od 17h i tako otvoriti ovo kolo. Odmah zatim, na teren će izaći košarkaši Singidunuma i Fakulteta z asport Union Nikola Tesla. Pretposlednji meč odgiraće timove Visoke turističke i Visoke škole ITC. Pobedom u prošlom kolu, turisti su dobili na samopouzdanju i nesumnjivo je da u meč ulaze kao blagi favoriti. Beogradska poslovna škola, nakon poraza u neizvesnoj završnici prošlog vikenda, sigurno će tražiti bodove u ovom kolu. Zadatak im neće biti lak, jer će im na crtu izaći košarkaši Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.

 

Raspored utakmica:

Nedelja, 25.11.

17:00 (ž)  Vojna akademija – Učiteljski fakultet

18:00 (m) Univerzitet Singidunum – Fakultet za sport Union Nikola Tesla

19:00 (m) MEF Fakultet – Vojna akademija

20:00 (m) Beogradska politehnika – Računarski fakultet

21:00 (m) Visoka turistička škola – Viska škola I.T.S.

22:00 (m) Beogradska poslovna škola – Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja

Utakmice se igraju u sportskoj hali Košarkaškog kluba Žarkovo.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOdbojka: Najava petog vikenda USSB lige
Naredni tekstRezultati: USSB futsal liga
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo i komunikologija. Volim sport, trenirao sam fudbal dok sam bio mlađi. Osim toga, volim da pratim i rukomet, ali i odbojku. Sportsko novinarstvo je posao kojim bih želeo da se bavim u budućnosti.