Konkurs za volontere na Evropskom univerzitetskom prvenstvu u basketu 3×3

99

Univerzitetski Sportski savez Kragujevca okupiće od  23. do 26. jula 2015. najbolje evropske studente basketaše u takmičenju 3 na 3. Takmičenje će biti održano u obe konkurencije, sa 35 univerzitetskih ekipa iz 15 različitih država. Kragujevački Univerzitet treći put učestvuje u akcijama EUSA ili FISU, a grad Kragujevac je bio domaćin Svetskog prvenstva u basketu 2012. godine.

Veliki projekat koji će obuhvatiti preko 150 takmičara i preko 50 članova oficijalnog osoblja podrazumeva i veliki broj volontera. Najbitniji uslov za volontiranje je da ste studenti ili da ste skoro završili neki od fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Ukoliko niste smislili planove za ovo leto, a želite da se družite, zabavite, učestvujete u organizaciji sportskog takmičenja i obogatite svoju biografiju, ovo je idealna prilika za vas. Broj mesta je ograničen na 50, a organizator se potrudio da obezbedi hranu i učešće na svim manifestacijama koje se budu odvijale u okviru Evropskog univerzitetskog prvenstva u basketu.

Ukoliko se odlučite za prijavu na konkurs, potrebno je da izaberete jednu od kategorija:

Tim za akreditaciju učesnika – Unos podataka takmičara u računarski program (rad na računaru, poželjno znanje engleskog)

Domaćini gradova učesnika – Svaka ekipa će dobiti po dva volontera koji će biti ujedno i vodiči i prevodioci (odlično poznavanje engleskog jezika, ali može i francuski ili nemački)

Info tim – Rad na info pultovima, informisanje učesnika i promocija takmičenja (engleski jezik, prezentacione i komunikacione sposobnosti)

Pres tim – Ekipa novinara koja će fotografisati i izveštavati sa mečeva (odlično poznavanje engleskog, poželjno iskustvo)

Dizajn tim – Ljudi koji će posle odigranog kola biti zaduženi za dizajniranje biltena (Studenti ili skorašnji diplomci grafičkog dizajna na Univerzitetu u Kragujevcu)

Medicinski tim – Zadužen za pomoć takmičarima tokom trajanja mečeva (Peta ili šesta godina medicinskog fakulteta, poželjno znanje engleskog)

Sportski tim/Tehnički tim – Priprema i održavanje sportskih terena, pružanje tehničke pomoći, montiranje i održavanje audio i video uređaja

Tim vozača – Prevoz članova delegacije po gradu i do aerodroma (Dozvola B klase, posedovanje vozila, dobro poznavanje grada, engleski jezik)

Rok za slanje prijave je 20. april 2015. godine, a prijavu možete poslati na adresu razvojkarijere@kg.ac.rs, sa naznakom za koji se tim prijavljujete.

 

 

Fejsbuk komentari