Još jedna pobeda IKT-a

469

Visoka škola za IKT savladala je basketaše Stomatološkog fakulteta rezultatom 21:10 u petom kolu Dank šop 3×3 lige pod organizacijom USSB-a. Momke sa IKT-a predvodio je Šakotić sa upisanih osam poena, a čak poslednja tri pogotka vezao je u osmom minutu igre. Kod stomatologa Đurović je postigao četiri poena.

Finalni dan USSB

 


Spisak igrača
Stomatološki fakultet Visoka škola za IKT
0 Stojić 7 Vujović
10 Đurović 8 Šakotić
15 Bošković 10 Milošević
11 Jovanović 18 Drobnjak

Stomatolozi su u prva tri minuta igre u potpunosti parirali kolegama sa Visoke škole za IKT, do rezultata 4:5. Usledila je serija Drobnjaka i Šakotića za IKT od 6:0 koju je na suprotboj strani prekinuo Đurović pogotkom izvan linije 6,75 (10:7). Stomatolozi nisu imali rešenja u reketu za Drobnjaka pa je on u nastavku meča upisao još dva koša. Na suprotnoj strani pogotkom sa poludistance Jovanović je smanjio rezultatski zaostatak (12:8). Vujović je za IKT pokušao da kroz polaganje uveća prednost tima ali je izborio samo jedno slovodno bacanje koje je uspešno realizovao, a potom je Drobnjak bio precizan u šutu sa poludistance (14:8). Tri vezane trojke Šakotića bile su dovoljne za nedostižnu rezultatsku prednost IKT-a (8:20). Mini seriju stomatologa započeo je Jovanović, a potom je Stojić  pogotkom pod košem upisao poslednji poen na meču za svoju ekipu. Na suprotnoj strani Drobnjak je šutom za jedan poen pre isteka vremena okončao utakmicu rezultatom 21:10.

Statistika
Stomatološki fakultet Visoka škola za IKT
Šut za 1 poen 5/8 8/13
Šut za 2 poena 2/9 5/8
Slobodnja bacanja 1/1 1/1
Defanzivni skok 4 4
Ofanzivni skok 1 1
Asistencije 1 1
Na kraju meča košarkaš Visoke škole za IKT Nikola Vujović bio je zadpvoljan zabeleženim rezultatom.  „Mislim da je bila napeta utakmica ali smo uspeli da je prelomimo u sviju korist negde na polovini meča i rutinski smo je završili”, izjavio je Vujović.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstSaobraćajci od minus pet do četvrtfinala!
Naredni tekstFSFV sačuvao drugo mesto u grupi
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Trinaest godina sam trenirala karate, a pored toga bavila sam se i sportskim penjanjem. Pratim mnoge sportove, obožavam košarku i naročito volim da gledam snuker.