Japanski studenti dominantno pobedili FK Rad

274

Univerzitetska ekipa Japana, momci rođeni 1996. i 1997. godineje deklasirala kombinovani sastav Rada 6:0 (3:0),na terenima Fudbalskog saveza Beograda.

Sastavi timova
FK Rad Univerzitetska ekipa Japana
Marković Kojima
Vidić Suzuki
Ljubinković Ivatake
Mladenović Ogasavara
Šipčić Koike
Stojanović Nago
Septicki Suoma
Ateljević Kono
Vujović Abe
Mijailović Takahaši
Grbović Hatate
Dejanović Pvelobina
Savić Takao
Čumić Kikuči
Stojković Kurokava
Pavlović Murmatsu
Grubišić Jamešita
Todorović Suejoši
Stevanović Suzuki
Vukotić Inoue
Matić Kusano
Obradov Ohashi
Finalni dan USSB

Od samog starta gosti iz Japana su nametnuli svoj ritam igre bez previše komplikovanja i sa dosta trčanja, tako da su već u sedmomminutu poveli posle sjajno izvedenog slobodnog udarca Souma. Igrači Rada nisu uspevali da uspostave pas igru pa je posle greške na sredini terena lopta došla Hatatea koji je iz kaznenog prostora pogodio suprotan ugao golmana Markovića. Posle drugog primljenog gola građevinari su počeli da igraju agresivnije i konkretnije, ali Grbović i Vujović nisu bili koncentrisani u završnici napada. Period dobre igre fudbalera sa Banjice trajao je sve do 25 minuta kada je Nagao  zatresao mrežu za ubedljivu prednost Univerzitetske ekipe Japana. Do kraja poluvremena gosti su zapretili još jednom preko Ohashia, koji je izašao jedan na jedan sa golmanom Markovićem, ali šutirao pravo u njega.

U nastavku ista slika na terenu igrači sa dalekog istoka su agresivniji, dok igračima Rada ništa nije polazilo za nogom. Sve do 70 minuta se igralo na sredini terena, a onda je mrežu građevinara zatresao Souma još jednim prelepo izvedenim slobodnim udarcem, gde je golman Dejanović bio nemoćan. Do kraja utakmice igrači iz Japana su postigli još dva gola Ohashi i Kusano, dok su građevinari postajali sve nervozniji pa je kapiten, u drugom poluvremenu, Savić dobio dva žuta kartona, tako da je ekipa sa Banjice završila ovu utakmicu sa desetoricom igrača.

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstODBOJKA: Rezultati desetog vikenda SUUB lige
Naredni tekstODBOJKA: Najava 11. vikenda SUUB lige
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Ukoliko se jednog dana definitivno odlučim da budem sportski novinar, želeo bih da pratim košarku, kao svoj omiljeni sport i sport kojem sam posvetio sedam godina intezivnih treninga. Cilj koji bih voleo da ostvarim jeste da jednog dana komentarišem derbi sa koleginicom.