IKT i Turistička za titulu šampiona!

685

Ove nedelje očekuje nas finalni meč košarkaške USSB lige. Nakon tri meseca došli smo do vrlo uzbudljive završnice i finalnog meča u muskoj konkurenciji.

Finalni dan USSB

 

U polufinalnim duelima imali smo priliku da gledamo košarkaše Visoke turističke škole, Visoke škole elektrotehnike i računarstva, kao i Visoke škole za IKT i Beogradske poslovne škole. Branioci titule, momci sa IKT-a, bili su bolji od Beogradske poslovne škole rezulatom 56:38 i tako se domogli finala i prilike da odbrane titulu, dok je ekipa Visoke turističe u polufinalu savladala VIŠERsa 41:37, te će se naći u odlučujućem okršaju.

Pored finalne utakmice, očekuje nas i borba za bronzane medalje, i to između VIĐER-a i Beogradske poslovne škole. A, hoce li IKT-ovci odbraniti naslov prvaka ili ćemo dobiti novog šampiona košarkaške lige Univerzitetskog sportskog saveza Beograda, saznaćemo večeras nakon deset časova,kada će se u hali KK “Žarkovo” odigrati poslednja ovosezonska utakmica.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstVTŠ u finalu posle drame
Naredni tekstBPŠ bolja od VIŠER-a za treće mesto USSB lige!
Student novinarstva na Fakultetu politickih nauka. Želja mi je da se bavim isključivo sportskim novinarstvom, a san mi je da izveštavam sa Svetskog prvenstva u fudbalu.