Humanost na delu – turnir za Milana

81

U okviru himanitarne akcije za prikupljanje novčanih sredstava za pomoć Milanu Đuriću, studenti Fakulteta političkih nauka u saradnji sa Vojnom akademijom organizuju sportski turnir koji će se održati 8. i 9. marta na Vojnoj akademiji.

Finalni dan USSB

Milan Đurić student je socijalne politike i socijalnog rada na Fakultetu političkih nauka. U detinjstvu je nesrećnim slučajem potpuno izgubio vid. Uprkos svim poteškoćama sa kojima se susreće, on je odličan student, a zahvaljujući svom radu, zalaganju i upornosti studije uspešno privodi kraju.

Dobra vest stiže iz Moskve! Pojavila se mogućnost da presađivanjem rožnjače Milan povrati deo vida, što bi mu znatno olakšalo život. Postoji samo jedna prepreka, a to je pribavljanje neophodnih novčanih sredstava za put i operaciju. Za celu operaciju, uključujući i pripremne analize i lekove u postoperativnom procesu, potreban je iznos od 18.000 evra i 4.000 dolara. Svako od nas može pomoći Milanu da savlada ovu prepreku i promeni svoj život iz korena!

Takmičenja u malom fudbalu , košarci, odbojci i rukometu biće organizovana na Vojnoj akademiji, a cene i način prijavljivanja su sledeći:

MALI FUDBAL

Turnir će se igrati “4+1”, dakle četiri igrača i peti golman.

Prijave se vrše na fudbal.fpn@gmail.com i to slanjem NAZIVA EKIPE, kao i IME, PREZIME, MATIČNI BROJ i BROJ LIČNE KARTE svakog člana ekipe.

Cena prijave PO EKIPI je 1500 dinara.

 

 BASKET

Turnir će se igrati 3 na 3.

Prijave se vrše na kosarka.fpn@gmail.com i to slanjem NAZIVA EKIPE, kao i IME, PREZIME, MATIČNI BROJ, BROJ LIČNE KARTE svakog člana ekipe.

Cena prijave PO EKIPI je 1000 dinara.

 

ODBOJKA

Turnir će se igrati 6 na 6, uz dozvoljenu jednu izmenu.

Prijave se vrše na odbojka.fpn@gmail.com i to slanjem NAZIVA EKIPE, kao i IME, PREZIME, MATIČNI BROJ, BROJ LIČNE KARTE svakog člana ekipe.

Cena prijave PO EKIPI je 1400 dinara.

 

RUKOMET

Turnir će se igrati 6+1.

Prijave se vrše na rukomet.fpn@gmail.com i to slanjem NAZIVA EKIPE, kao i IME; PREZIME; MATIČNI BROJ, BROJ LIČNE KARTE svakog člana ekipe.

Cena prijave je 1600 dinara.

Podaci su neophodni zato što pravila Akademije tako nalažu.

 

PRIJAVE TRAJU DO 3. MARTA U PONOĆ.

Svečano izvlačenje parova ekipa biće održano u četvrtak 6. marta u prostorijama Fakulteta političkih nauka, gde će biti neophodno da po jedan predstavnik ekipe donese novac za prijavu.

Ovim putem pozivamo i publiku da svojim prisustvom doprinese ovom događaju. Na ulazu će biti postavljena kutija u koju će svako moći shodno svojim mogućnostima da priloži novac za pomoć Milanu. Napominjemo da je pravilo Akademije da svi prisutni moraju poneti lične karte.

 

BUDIMO HUMANI- POMOZIMO MILANU!

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstBogoslovija zabeležila pobedu
Naredni tekstŠumari i Farmaceuti odigrali nerešeno
Student četvrte godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Trenirala džudo osam godina, a nakon toga i odbojku šest godina. Veliki ljubitelj sporta. Sanja o tome da izveštava sa Olimpijskih igara. Kritike, sugestije i predloge pišite na dadalex134@gmail.com. Moji tekstovi