Humanitarni turnir Pravnog fakulteta

166

U četvrtak, 21. aprila biće održan humanitarni turnir na Adi Ciganliji, organizovan na inicijativu nekolicine studenata treće godine Pravnog  fakulteta u saradnji sa fondacijom ‘’Podrži život”. Turnir će biti održan u košarci (3 na 3) i malom fudbalu (4+1).

Finalni dan USSB

”Podrži život” je fondacija za pomoć najmlađima. Njihov cilj je da kroz razne humanitrane akcije obezbede pomoć našim mališanima. Do sada je u akciji učestvovala Studentska Unija Fakulteta organizacionih nauka, navijači Liverpula iz Srbije, učenici osnovne škole ”Sveti Sava” iz Rumenke i mnogi drugi. Sada žele istu pomoć da pruže i studenti Pravnog fakulteta.

Kotizacija za košarku iznosi 1000 dinara dok za mali fudbal 500 dinara više. Uplate se izvršavaju na  račun fondacije ‘’Podrži život” i svi učesnici će imati uvid koliki je iznos prikupljen. Takmičenje takođe ne bi bilo pravo, ukoliko ne bi bilo medalja i pehara. Te će najbolji  poneti sa sobom i suvenir sa ovog takmičenja, pored punog srca. Prijave su otvorene još danas i sutra do 14 časova.

Okupite ekipe i pravac na terene Ade Ciganlije, da kroz zabavu i druženje pomognete našim najmlađima!

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstMatematički u polufinalu!
Naredni tekstPobeda Elektronskog nakon preokreta u triler završnici
Ćao, zovem se Maria. Volela bih da izrastem u sjajnu novinarku. Moj najveći kritičar i podrška je moj brat. Ljubav prema sportu prenela mi je moja drugarica Mica, bez koje danas ne bih imala nikakav stav o njemu. Ona je zaslužna što sam danas član sjajne ekipe Sportindeksa.