“HERCEGOVCI” RUTINSKI SAVLADALI “SIIT”

108

U trećoj utakmici prvog kola Druge FTN lige, koja je odigrana na đačkom terenu u Novom Sadu, ekipa „Hercegovci“ pobedila je ekipu „SIIT“ rezultatom 57:45 (12:6; 11:15; 18:11; 16:13).

Finalni dan USSB

„Hercegovci“ su odlično otvorili utakmicu i poveli 12:3. Igrači „SIIT-a“ gube mnogo lopti, prave dosta grešaka u koracima, pa su zatražli tajm aut. Usledio je preriod bez koša na obe strane, pa je prva četvrtina završena rezultatom 12:6 u korist „Hercegovaca“.

„SIIT“ odlično ulazi u drugu četvrtinu, prave seriju 6-0 i dolaze do izjednačenja. Usledila je rezultatska klackalica koja je trajala do kraja poluvremena. Ovaj period završen je rezultatom 23:21 za „Hercegovce“, a četvrtinu je obeležila atraktivna blokada pleja „SIIT-a“, Luke Mihajlovića.

Treću četvrtinu obeležila je igra u naletima. „Hercegovci“ na početku četvrtine dodaju gas i beže na šest poena razlike. „SIIT“ odgovara istom merom i dolaze do izjednačenja – 29:29. U finišu trećeg dela „Hercegovci“ prave seriju tako da je ovaj period završen rezultatom 41:32 u njihovu korist.

U poslednjoj četvrtini sve vreme se igralo „koš za koš“. „SIIT“ je pokušavao da sustigne prednost, ali su „Hercegovci“ bez previše napora priveli meč kraju. Konačan rezultat bio je 57:45 za „Hercegovce“.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Luka Ivezić sa 26 poena, dok je u poraženoj ekipi najzapaženiji bio Luka Mihajlović koji je postigao 25 poena.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekst“APATINCI” BOLJI OD “HEAT-A”
Naredni tekst“ZAŠTITARI” LAKO SAVLADALI “ĐUKINE TIGROVE”
Živim u Temerinu i studiram žurnalistiku na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Obožavam istoriju. Interesuje me sport, najvise fudbal, košarka i rukomet koji sam trenirao šest godina. Sada rekreativno igram fudbal i odbojku za fakultet. Uvek sam dobro raspoložen i optimističan, tako da mi je čaša do pola, ili u potpunosti puna.Moji tekstovi