Građevinci lako do prve pobede

279

Odbojkaši Građevinskog fakulteta su zabeležili prvi trijumf u ligi pobedivši Šumarski fakultet maksimalnim rezultatom 2:0 (25:14, 25:11). Građevinci su tokom celog meča igrali na visokom nivou i nijednog trenutka njihova pobeda nije dolazila u pitanje.

Sastavi timova
 GRAĐEVINSKI FAKULTET ŠUMARSKI FAKULTET
7. Arsić A. 2. Dančič M.
9. Đurić P. 4. Vićentijević M.
10. Dimitrijević M. 5. Ignjatović J.
11. Pavlović I. 6. Mihajlović M.
12. Marković A. 8. Ćirović D.
14. Delčev P. 9. Petrović V.
11. Zejak S.
Finalni dan USSB

Obe ekipe su bile ravnopravne do polovine prvog seta. Đurić i Delčev su obavljali dobar posao na mreži za ekipu Građevinskog fakulteta. Odbojkaši Šumarskog fakulteta su napravili veliki broj grešaka u odbrani i na mreži, a Građevinci su to iskoristili da dođu do osetnije prednosti i da privedu set kraju. Prvi period je završen rezultatom 25:14.

sumar odb

 

Pod utiskom izgubljenog prvog seta, odbojkaši Šumarskog fakulteta su krenuli u drugi i dozvolili Građevincim da steknu nekoliko poena prednosti 7:3. Ekipa Šumarskog fakulteta nije mogla da pronađe svoju igru, nizale su se servis greške, popustila je i odbrana, pa su Građevinci ponovo napravili seriju i stekli čak deset poena više (16:6). Šumarski fakultet nije imao rešenje za dobru igru odbojkaša Građevinskog fakulteta, te su Građevinci rutinski priveli drugi set kraju rezultatom 25:11.

Statistika
 

Statistika: Građevinski fakultet Šumarski fakultet
Poeni iz igre 25 15
Poeni iz bloka 1
As servis
Servis greške 5 7
Greške iz igre 5 17

Igrač Građevinskog fakulteta koji je imao najviše osvojenih poena, Petar Delčev ponosam je bio na svoju ekipu.

Zadovoljni smo, ovo nam je prva utakmica otkako smo se okupili. Nisu nam još uvek svi igrači tu. Biće to još mnogo bolje, potrebno je da se tim uigra i najavljujemo ulazak u Prvu ligu”, naglasio je Delčev.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstDIF-ovcima pobeda posle drame
Naredni tekstMegatrend greškama poklonio pobedu FON-u
Studiram novinarstvo na Fakultetu političkih nauka, jer smatram da je obrazovanje najbolja predispozicija za bolje uspehe. Moja velika strast je sport kome sam od malena posvećena, pa otuda i želja da se bavim sportskim novinarstvom. Po prirodi pozitivna osoba, osmeh je moj lajt motiv!