Geodezija nadigrala grid

316

Treći meč trećeg kola prve lige odigran je između ekipa Grida i Geodezije, u kome je tim Geodezije pobedio rezultatom 45:23. (12:4, 10:6, 7:11, 16:2).

Finalni dan USSB

Prva četvrtina ovog meča obeležena je dominantnijom i na svim poljima boljom igrom ekipe Geodezije. Bili su efikasniji u šutu za dva i tri poena, kao i u bloku i defanzivnim skokovima, što je rezultiralo malim brojem poena njihovih protivnika.

U nastavku meča nije bilo većih promena. Grid nije uspevao da postigne mnogo koševa, delom zbog dobre odbrane Geodezije, a delom zbog loše organizacije igre u napadu. Na poluvremenu je bilo 22:10.

Nakon poluvremena, ekipa Grida se trgla i zaigrala ofanzivnije. Zabeležili su nekoliko lepih asistencija i pred kraj treće deonice smanjili rezultatsku prednost Geodezije na osam poena. Međutim, tim Geodezije je uspevao da održi tu prednost i ne dozvoli Gridu da se značajnije približi.

Poslednja četvrtina je samo potvrdila da je pitanje pobednika ovog meča rešeno odavno. Grid je u ovom delu igre postigao samo dva poena, dok su njihovi protivnici postigli 16. Buđenje Grida tokom treće četvrtine je bilo nedovoljno da se parira protivniku, koji je na kraju osigurao bodove.

“Nismo nešto jako zadovoljni našom igrom, ali rezultatom smo svakako zadovoljni”, rekli su Veljko Barović i Nikola Šljivić iz pobedničke ekipe.

“Utakmica je bila teška, protivnik je bio bolji. Igrali su bolju odbranu”, izjavio je Nikola Srdanović iz ekipe Grida.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB