GAF slavio protiv PMF-a u neizvesnoj završnici

61

U petom kolu Univerzitetske lige Niša odigran je meč između Prirodno matematičkog fakulteta s jedne i Građevinsko arhitektonskog fakulteta sa druge strane. Pobedu su odneli Građevinci rezultatom 24:27 (4:3,7:7,6:7,7:10) .

Iako je u rotaciji imala samo 7 igrača, ekipa GAF-a nije se predavala do samog kraja, kada je pri rezultatu 24:24 plejmejker ove ekipe postigao koš i realizovao dodatno slobodno bacanje za, ispostaviće se, konačnih 24:27 u korist GAF-a .

Napadi i jedne i druge ekipe tekli su usporeno i bezidejno, pa je utakmicu obeležilo dosta promašenih šuteva sa obe strane.

Kapiteni ekipa bili su najzapaženiji pojedinci u ovom okršaju, pa je u redovima PMF-a Kajković postigao 6, dok je u pobedničkoj ekipi Mišić ubacio 8 poena.

Sastavi timova

Prirodno matematički fakultet

Građevinski fakultet

4 Šarović D 6 Najdanović V.
5 Savić M 10 Pavić A.
7 Stojčev C. 4 Geksi A.
 8 Simonovič A. 7 Milić S.
9 Đokić D. 11 Pešteramović I.
6 Kajković A. (K) 15 Mišić D. (K)
10 Dragojević N.
12 Lazarević M.
13 Kostić G.
14 Stanojević A.
11 Stojadinović S.
15 Radenković J.

 

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstZdravković: Naš najveći adut bila je timska igra
Naredni tekstFON testira Srbiju pred Evropsko prvenstvo
Student treće godine novinarstva na Filozofskom fakultetu u Nišu, sportom se bavim od malena, a sportska dešavanja su uvek ispraćena u porodici kao praznik. Zanimaju me sportovi poput košarke i fudbala, ali se podjednako radujem uspesima naših sportista i u ostalim sportovima i disciplinama. Rad u Sportindeksu smatram odličnim iskustvom i prilikom da naučim osnove sportskog novinarstva na početku svoje karijere kao sportskog radnika i novinara.