GAF slavio protiv PMF-a u neizvesnoj završnici

95

U petom kolu Univerzitetske lige Niša odigran je meč između Prirodno matematičkog fakulteta s jedne i Građevinsko arhitektonskog fakulteta sa druge strane. Pobedu su odneli Građevinci rezultatom 24:27 (4:3,7:7,6:7,7:10) .

Finalni dan USSB

Iako je u rotaciji imala samo 7 igrača, ekipa GAF-a nije se predavala do samog kraja, kada je pri rezultatu 24:24 plejmejker ove ekipe postigao koš i realizovao dodatno slobodno bacanje za, ispostaviće se, konačnih 24:27 u korist GAF-a .

Napadi i jedne i druge ekipe tekli su usporeno i bezidejno, pa je utakmicu obeležilo dosta promašenih šuteva sa obe strane.

Kapiteni ekipa bili su najzapaženiji pojedinci u ovom okršaju, pa je u redovima PMF-a Kajković postigao 6, dok je u pobedničkoj ekipi Mišić ubacio 8 poena.

Sastavi timova

Prirodno matematički fakultet

Građevinski fakultet

4 Šarović D 6 Najdanović V.
5 Savić M 10 Pavić A.
7 Stojčev C. 4 Geksi A.
 8 Simonovič A. 7 Milić S.
9 Đokić D. 11 Pešteramović I.
6 Kajković A. (K) 15 Mišić D. (K)
10 Dragojević N.
12 Lazarević M.
13 Kostić G.
14 Stanojević A.
11 Stojadinović S.
15 Radenković J.

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstZdravković: Naš najveći adut bila je timska igra
Naredni tekstFON testira Srbiju pred Evropsko prvenstvo
Student treće godine novinarstva na Filozofskom fakultetu u Nišu, sportom se bavim od malena, a sportska dešavanja su uvek ispraćena u porodici kao praznik. Zanimaju me sportovi poput košarke i fudbala, ali se podjednako radujem uspesima naših sportista i u ostalim sportovima i disciplinama. Rad u Sportindeksu smatram odličnim iskustvom i prilikom da naučim osnove sportskog novinarstva na početku svoje karijere kao sportskog radnika i novinara.