Futsaleri se ubedljivom pobedom plasirali u četvrt-finale!

1393

U okviru 11 dana Evropskih univerzitetskih igara u Koimbri odigrani su mečevi osmine finala u futsalu u kom su predstavnici Beogradskog univerziteta bez mnogo muke savladali su ekipu Univerziteta Ben-Gurion 9:2 (4:0).

Finalni dan USSB

Meč je otvoren oprezno sa obe strane, ali u trećem minutu došla su dva gola beogradske ekipe, jedan Nikole Arsića i drugi Pavla Pešića, posle kojeg je usledio i tajm-aut beogradjana. Do kraja poluvremena vidjena je još agresivnija igra beogradskih studenata i uz to su došla još dva gola, još jedan Pavla Pešića i jedan Nikole Ristanovića. Sa rezultatom 4:0 otišlo se na poluvreme.

Lazar Petrašević je otvorio drugo poluvreme golom posle kojeg je usledio prvo gol protivnika. Do kraja meča nije bilo problema u odbrani za ekipu beogradjana dok su u napadu bili i više nego raspoloženi. Golove su kao na traci davali Nikola Arsić, Filip Minić, Nikola Ristanović, Lazar Petrašević i onda opet Nikola Ristanović. Meč je završen žutim kartonom za FilipaU okviru 11 dana Evropskih univerzitetskih igara u Koimbri odigrani su mečevi osmine finala u futsalu. Od 19 časova i 30 minuta po lokalnom, odnosno od 20 časova i 30 minuta po srednjoevropskom vremenu futsaleri Beogradskog univerziteta bez mnogo muke savladali su ekipu Univerziteta Ben-Gurion 9:2 (4:0). Meč je otvoren oprezno sa obe strane, tek u trećem minutu došla su dva gola beogradske ekipe, jedan Nikole Arsića i drugi Pavla Pešića, posle kojeg je usledio i tajm-aut beogradjana. Do kraja poluvremena vidjena je još agresivnija igra beogradskih studenata i uz to su došla još dva gola, još jedan Pavla Pešića i jedan Nikole Ristanovića. Sa rezultatom 4:0 otišlo se na poluvreme. Lazar Petrašević je otvorio drugo poluvreme golom posle kojeg je usledio prvo gol protivnika. Do kraja meča nije bilo problema u odbrani za ekipu beogradjana dok su u napadu bili i više nego raspoloženi. Golove su kao na traci davali Nikola Arsić, Filip Minić, Nikola Ristanović, Lazar Petrašević i onda opet Nikola Ristanović. Meč je završen žutim kartonom za Filipa Grujića i rezultatom 9:2.

Ovom pobedom futsaleri iz Beograda plasirali su se u četvrtfinale koje će igrati protiv ekipe Univerziteta iz Minja i koje je na programu u četvrtak od 19 časova i 30 minuta po lokalnom, odnosno 20 časova i 30 minuta po srednjoevropskom vremenu.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB