Futsal USSB kup: IKT – Bezbednost za kraj!

426

Posko arena će u četvrtak 31. maja od 18:30 biti poprište još jednog finalnog duela. Futsaleri Visoke škole za informacione i komunikacione tehnologije odmeriće snage sa ekipom Fakulteta bezbednosti u pohodu na trofej Farmasi kupa koji organizuje Univerzitetski sportski savez Beograda. 

Finalni dan USSB

Na putu do finala IKT je najpre savladao Visoku železničku rezultatom 4:0. Potom su u četvrtfinalu, nakon preokreta predvođeni Mladenovićem, slavili protiv Univerziteta Singidunum (4:3). Ekipa Vojne akademije, dužnik iz prvog dela sezone, bila im je protivnik u polufinalu. Golovima raspoloženog Mladenovića, IKT je uspeo da se revanšira vojnicima i plasira se u svoje novo finale (2:0).

Na drugoj strani Fakultet bezbednosti je do borbe za trofej došao savladavši najpre sa ubedljivih 17:7 Beogradsku bankarsku akademiju. Potom su pobedili i četvrtfinaliste USSB lige, Visoku školu elektrotehnike i računarstva, rezultatom 3:0. Plasman u finale obezbedili su nakon trijumfa protiv Visoke turističke škole (4:3)

Obe ekipe pokušaće trijumfalno da završe sezonu, a kojoj će to uspeti saznaćemo nešto posle 19 časova.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstBeST 2018: Kompletni rezultati
Naredni tekstRukomet USSB: Najava četvrtfinalnih duela
Studiram sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Dugo sam trenirala karate, ali sam ga nakon deset godina zamenila tekvondoom. Želja mi je da se u budućnosti bavim sportskim novinarstvom i da izveštavam sa velikih sportskih događaja.