FUTSAL: Rezultati utakmica igranih u okviru SUUB lige

163

Prethodnog vikenda u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja odigrano je deset utakmica u okviru lige Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu. Na programu je bilo prvo kolo prvenstva za devojke i drugo kolo u muškoj konkurenciji.

Duelom između futsalerki Fakulteta organizacionih nauka i Fakulteta bezbednosti počelo je takmičenje u ženskoj konkurenciji. Prošlogodišnje vicešampionke savladale su novog člana lige rezultatom 3:0. Još jedna utakmica je odigrana u okviru prvog kola prvenstva za futsalerke. Snage su odmerile devojke sa Tehnološko-metalurškog fakulteta i Ekonomskog fakulteta. Pobedu su upisale ekonomistkinje slavivši rezultatom 8:1.

U muškoj konkurenciji aktuelni šampion, ekipa Ekonomskog fakulteta savladala je rezultatom 7:3 kolege sa Fakulteta bezbednosti. Ekipa Elektrotehničkog fakulteta upisala je prvi trijumf u novoj sezoni, oni su rezultatom 7:2 pobedili futsalere Saobraćajnog fakulteta. Najubedljiviju pobedu u okviru drugog kola zabeležio je Matematički fakultet slavivši sa šest golova razlike (8:2) protiv Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju.

Kompletni rezultati: 

(Ž) Fakultet organizacionih nauka – Fakultet bezbednosti 3:0

(Ž) Tehnološko-metalurški fakultet – Ekonomski fakultet 1:8

(M) Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju – Matematički fakultet 2:8

(M) Stomatološki fakultet – Arhitektonski fakultet 0:2

(M) Fakultet političkih nauka – Pravoslavno bogoslovski fakultet 3:2

(M) Farmaceutski fakultet – Tehnološko-metalurški fakultet 1:1

(M) Fakultet bezbednosti – Ekonomski fakultet 3:7

(M) Filozofski fakultet – Poljoprivredni fakultet 4:3

(M) Učiteljski fakultet – Medicinski fakultet 2:5

(M) Saobraćajni fakultet –  Elektrotehnički fakultet 2:7

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstRutinska pobeda filološkinja
Naredni tekstKošarka: rezultati prvog vikenda SUUB lige
Studiram sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Dugo sam trenirala karate, ali sam ga nakon deset godina zamenila tekvondoom. Želja mi je da se u budućnosti bavim sportskim novinarstvom i da izveštavam sa velikih sportskih događaja.