Futsal: Rezultati utakmica igranih u okviru SUUB lige

369

Nakon zimske pauze futsaleri i futsalerke nastavili su borbu za što bolji plasman u  ligi Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu.

Finalni dan USSB

Prethodnog vikenda u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i hali Sportskog centra Rakovica odigrano je ukupno 14 utakmica od kojih su dve bile u ženskoj konkurenciji. Drugoplasirana ekipa iz prethodne sezone, futsalerke FON-a savladale su kolegenice sa TMF-a rezultatom 5:0 i tako zadržale prvu poziciju u grupi, sa maksimalnim učinkom. Devojke sa Medicinskog fakulteta su u okviru druge grupe rezultatom 6:0 slavile protiv Fakulteta veterinarske medicine.

U konkurenciji muškaraca, najubedljiviji trijumf zabeležili su futsaleri Matematičkog fakulteta postigavši osam golova na meču sa Stomatolozima koji nisu uspeli da zatresu mrežu ekipe sa Studentskog trga. Branioci titule, momci sa Ekonomskog fakulteta suvereno drže prvo mesto u grupi V. Na otvaranju drugog  dela sezone pobedili su Tehnološko metalurški fakultet rezultatom 5:2. Prvoplasirana ekipa grupe A, Građevinski fakultet rezultatom 5:1, trijumfovala je protiv FSFV-a, dok su njihove kolege iz fakultetske zgrade, futsaleri Arhitektonskog fakulteta. pretrpeli poraz od Pravnog fakulteta. Rezultat na kraju utakmice glasio je 5:3 u korist pravnika. Poslednju utakmicu prethodnog vikenda odigrana je između Poljoprivrednog fakulteta i Učiteljskog fakulteta. Ekipa iz Zemuna izašla je kao pobednik iz ovog duela postigavši četiri gola, nasuprot dva koja su dali učitelji (4:2)

 

Kompletni rezultati:

(M) Fakultet veterinarske medicine – Fakultet organizacionih nauka 0:5

(M) Građevinski fakultet – Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja 5:1

(M) Filološki fakultet – Šumarski fakultet 5:5

(M) FASPER – Mašinski fakultet 1:3

(M) Pravni fakultet – Arhitektonski fakultet 5:3

(M) Stomatološki fakultet – Matematički fakultet 0:8

(M) Fakultet političkih nauka – Fakultet bezbednosti 0:3

(M) Ekonomski fakultet – Tehnološko metalurški fakultet 5:2

(M) Farmaceutski fakultet – Pravoslavno bogoslovski fakultet 1:4

(M) Filozofski fakultet – Saobraćajni fakultet 4:2

(M) Elektrotehnički fakultet – Medicinski fakultet 4:1

(M) Učiteljski fakultet – Poljoprivredni fakultet 2:4

(Ž) Fakultet organizacionih nauka – Tehnološko metalurški fakultet 5:0

(Ž) Fakultet veterinarske medicine – Medicinski fakultet 0:6

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB