FUTSAL rezultati utakmica 10. (M) i 8. (D) kola- Liga studenata Univerziteta u Beogradu

958

U okviru Lige studenata Univerziteta u Beogradu odigrane su utakmice 10. kola u muškoj konkurenciji (10 utakmica), i osmog kola u ženskoj konkurenciji (2 utakmice) u futsalu.

Finalni dan USSB

 

Prve na terenu SC Rakovica u muškoj konkurenciji bile su ekipe Fakulteta organizacionih nauka i Fakultet veterinarske medicine. U ovom duelu trijumfovao je Fakultet organizacionih nauka rezultatom 5:0 (3:0). U ženskoj konkurenciji snage su odmerili timovi Mašinskog fakulteta i Arhitektonskog fakulteta, a krajnji rezultat je bio nerešen (4:4) iako su arhitekte na poluvremenu bile u prednosti 3 gola. U subotu prvi na terenu izašli su timovi Ekonomskog i Farmaceutskog fakulteta, a ekonomisti su slavili krajnjim rezultatom 2:0 (1:0). Istog dana Pravni je odneo pobedu nad FASPER-om rezultatom 4:1 (2:1). Medicinski fakultet je i pored velike borbe ipak poražen od ekipe Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje rezultatom 5:2 (0:0). Tehnološko-metalurški fakultet savladao je fakultet bezbednosti ubedljivim rezultatom 5:1 (1:1). U nedelju u SC Sinđelić takmičenje su otvorile ekipe Stomatološkog i Filozofskog fakulteta. Tim Filozofskog fakulteta bio je bolji za gol razliku i odneo pobedu krajnjim rezultatom 2:1 (0:1). U neizvesnom meču tim Pravoslavno Bogoslovskog fakulteta nadvladao je ekipu Saobraćajnog fakulteta rezultatom 6:5 (2:1). Građevinski fakultet savladao je Učiteljski fakultet rezultatom 5:2 (1:1). Futsaleri Filološkog fakulteta odneli su pobedu nad ekipom Matematičkog fakulteta 4:3 (1:2). Nerešen rezultat je bio između tima fakulteta političkih nauka i poljoprivrednog fakulteta 2:2 (0:1).
Vikend je zatvorila utakmica u ženskoj konkurenciji između Tehnološko-metalurškog fakulteta i Rudarsko-geološkog fakulteta, u kojoj je pobedu odneo tim Rudarsko-geološkog fakulteta rezultatom 2:0 (1:0).

Kompletnji rezultati
(M)

Fakultet organizacionih nauka- Fakultet veterinarske medicine 5:0 (3:0)
Ekonomski fakultet- Farmaceutski fakultet   2:0 (1:0)
Pravni fakultet-Fakultet za spec. Eduk. Rehabilitaciju 4:1 (2:1)
Medicinski fakultet- Fakultet za sport i fizičko vaspitanje 2:5 (0:0)
Tehnološko-metalurški fakultet- Fakultet Bezbednosti  5:1 (3:0)
Stomatološki fakultet -Filozofski fakultet  1:2 (1:0)
Pravoslovno Blagoslovski fakultet- Saobraćajni fakultet 6:5 (2:1)
Građevisnki fakultet-Učiteljski fakultet  5:2 (1:1)
Filološki fakultet-Matematički fakultet 4:3 (1:2)
Fakultet političkih nauka-Poljoprivredni fakultet 2:2 (0:1)

(Ž)
Mašinski fakultet-Arhitektonski fakultet  4:4 (0:3)
Tehnološko-metalurški fakultet- Rudarsko-geološki fakultet 0:2 (0:1)

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB