Futsal: rezultati drugog vikenda USSB lige

285

Proteklog vikenda odigrano je pet utakmica u muškoj, kao i dve utakmice u ženskoj konkurenciji, u okviru USSB futsal lige.

Priliku da otvore novu sezonu u ženskoj kokurenciji imale su futsalerke Visoke škole za I.K.T. i Mašinskog fakulteta, a sigurnu pobedu odnela je ekipa Mašinca (3:0). Nakon njih, na teren Posco arene istrčale su devojke sa Kriminalističko-policijske akademije i Fakulteta organizacionih nauka. U pravoj goleadi efikasnije su bili FON-ovke (6:3). Kod momaka, Univerzitet Singidunum je demonstrirao pravu napadačku moć postigavši čak 12 golova u pobedi nad Fakultetom muzičke umetnosti (12:7). Subitnji progam zatvorili su futsaleri Beogradske poslovne škole i Rudarsko-geološkog fakulteta, gde su rudari ostvarili rutinski trijumf (3:0).

U nedelju na programu su bile još tri utakmice. Vojnici su zabeležili pobedu savladavši Pravni fakultet Univerziteta Uion rezultatom 6:2, kao i njihove kolege sa Visoke železničke škole koje su bile bolje od Kriminalističko-policijske akademije (5:3). Za kraj ovog vikenda gledali smo meč između Visoke sportke i zdravstvene škole i Fakulteta za poslovne studije i pravo, a rezultat je bio nerešen (3:3).

Rezultati svih utakmica:

Subota, 21.10.2017. godine:
12,00 č.(ž) Vi. škola za I.К.T. – Mašinski fakultet 0:3
13,00 č.(ž) Fak. organizacionih nauka – Кrim.-policijska akademija 6:3
18,00 č.(m) Univerzitet Singidunum – Fakultet muzičke umetnosti 12:7
19,00 č.(m) Beogradska poslovna škola – Rudarsko-geološki fakultet 0:3

Nedelja, 22.10.2017. godine:
13,00 č.(m) Pravni fak. „Univerzitet Union“ – Vojna akademija 2:6
21,00 č.(m) Visoka železnička škola – Кrim.-policijska akademija 5:3
22,00 č.(m) Vi. sportska i zdravstvena škola – Fak. za poslovne studije i pravo 3:3

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstTMF trijumfalno otvorio novu sezonu
Naredni tekstHet-trik Denića za pobedu Mašinca
Student novinarstva na Fakultetu politickih nauka. Želja mi je da se bavim isključivo sportskim novinarstvom, a san mi je da izveštavam sa Svetskog prvenstva u fudbalu.