Futsal: Rezultati četvrtog vikenda USSB lige

393

U Posko areni su se proteklog vikenda igrale su se utakmice četvrtog vikenda futsal USSB lige, a postignuti su sledeći rezultati.

Kolo su otvorili Univerzitet Metropolitan i Fakultet muzičke umetnosti, gde su Muzičari slavili rezultatom 6:4. Potom je Visoka turistička škola igrala svoj meč sa Visokom školom za IKT. IKT je odneo ceo plen iz ovog duela, a rezultat je bio 5:2. Poslednju utakmicu subotnjeg dela programa su odigrali Pravni fakultet „Union“ i Fakultet za poslovne studije i pravo. Ovo je bila i najneizvesnija utakmica, a tri boda je zabležio Fakultet za pravo.

Visoka škola elektrotehnike i računarstva je savladala Visoku inžinjersku školu rezultatom 6:3. Sledeću utakmicu su igrale ekipe Visoke škole za IKT i Rudarsko-geološkog fakulteta, a u najefikasnijem meču ovog vikenda je IKT slavio rezultatom 8:6. Visoka sportska i zdravstvena škola i Visoka škola za ITHS su odigrale poslednji meč ovog vikenda, a ITSovci su na kraju utakmice bili zadovoljniji. Rezultat je bio 7:4 u njihovu korist.

 

Rezultati:

Subota

Univerzitet Metropolitan – Fakultet muzičke umetnosti 4:6

Visoka turistička škola – Visoka škola za IKT 2:5

Pravni fakultet „Union“ – Fakultet za poslovne studije i pravo 4:5

Nedelja

Visoka škola elektrotehnike i računarstva – Visoka inžinjerska škola 6:3

Visoka škola za IKT – Rudarsko-geološki fakultet 8:6

Visoka sportska i zdravstvena škola – Visoka škola za ITHS 4:7

 

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstOdbojka: Rezultati treće nedelje USSB lige
Naredni tekstFutsal SUUB liga: rezultati trećeg vikenda
Student druge godine Fakulteta Politickih Nauka, smer novinarstvo. Sport shvatam kao nacin zivota, i veliki sam ljubitelj kosarke, dok su mi strani auto sportovi. Zelja mi je da ono sto vidim i cujem na sto uverljiviji i interesantniji nacin predstavim ljudima koji imaju zelju da nesto novo pročitaju.