Futsal: najava za osmo kolo i zaostale utakmice

422

Ovog vikenda nastavlja se takmičenje u futsalu u okviru Sportskog udruženja univerziteta Beograd. Studenti i studentkinje će kroz osmo kolo i zaostale utakmice snage odmeriti u čak 14 utakmica. Mečevi koji su na programu u subotu igraće se u SC Rakovici, nedeljni susreti održaće se u hali FSFV-a, a ostala dva meča prvog radnog dana igraće se u balonu Sinđelić.

Finalni dan USSB

Jedan od zanimljivijih mečeva igraće se od 18h gde će studentkinje Fakulteta organizacionih nauka pokušati da nastave pobednički niz. Za rivala će imati koleginice sa Tehnološko – metalurškog fakulteta.

Nedelja je rezervisana za futsalere. Studenti poljoprivrede pokušaće da od 17h nastave pobednički niz a protivnik će im biti studenti Elektrotehničkog fakulteta.

U ponedeljak od 16h studenti Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje odmeriće snage sa kolegama sa Fakulteta veterinarske medicine.

Ukupan raspored:

Subota, 10.3.
SC Rakovica
14h Poljoprivredni-Medicinski (m)
15h FON-RGF (m)
16h Mašinski-Pravni (m)
17h Učiteljski-Filozofski (m)
18h FON-TMF (ž)
19h Medicinski-FVM (ž)
20h Šumarski-FVM (m)
21h TMF-Farmaceutski (m)
22h Fakultet bezbednosti-PBF (m)

Nedelja 11.3.
Hala FSFV-a
17h Stomatološki-Mašinski (m)
18h Poljoprivredni-ETF (m)

Ponedeljak 12.3.
Balon Sinđelić
16h FSFV-FVM (m)
17h Fakultet bezbednosti-EKOF (ž)
18h FSFV-RGF (ž)

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstRUKOMET: Počinje USSB liga!
Naredni tekstStudentima zlatne medalje na Prvenstvu Srbije u džudou
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo i komunikologija. Volim sport, trenirao sam fudbal dok sam bio mlađi. Osim toga, volim da pratim i rukomet, ali i odbojku. Sportsko novinarstvo je posao kojim bih želeo da se bavim u budućnosti.