Futsal: najava za osmo kolo i zaostale utakmice

261

Ovog vikenda nastavlja se takmičenje u futsalu u okviru Sportskog udruženja univerziteta Beograd. Studenti i studentkinje će kroz osmo kolo i zaostale utakmice snage odmeriti u čak 14 utakmica. Mečevi koji su na programu u subotu igraće se u SC Rakovici, nedeljni susreti održaće se u hali FSFV-a, a ostala dva meča prvog radnog dana igraće se u balonu Sinđelić.

Jedan od zanimljivijih mečeva igraće se od 18h gde će studentkinje Fakulteta organizacionih nauka pokušati da nastave pobednički niz. Za rivala će imati koleginice sa Tehnološko – metalurškog fakulteta.

Nedelja je rezervisana za futsalere. Studenti poljoprivrede pokušaće da od 17h nastave pobednički niz a protivnik će im biti studenti Elektrotehničkog fakulteta.

U ponedeljak od 16h studenti Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje odmeriće snage sa kolegama sa Fakulteta veterinarske medicine.

Ukupan raspored:

Subota, 10.3.
SC Rakovica
14h Poljoprivredni-Medicinski (m)
15h FON-RGF (m)
16h Mašinski-Pravni (m)
17h Učiteljski-Filozofski (m)
18h FON-TMF (ž)
19h Medicinski-FVM (ž)
20h Šumarski-FVM (m)
21h TMF-Farmaceutski (m)
22h Fakultet bezbednosti-PBF (m)

Nedelja 11.3.
Hala FSFV-a
17h Stomatološki-Mašinski (m)
18h Poljoprivredni-ETF (m)

Ponedeljak 12.3.
Balon Sinđelić
16h FSFV-FVM (m)
17h Fakultet bezbednosti-EKOF (ž)
18h FSFV-RGF (ž)

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstRUKOMET: Počinje USSB liga!
Naredni tekstStudentima zlatne medalje na Prvenstvu Srbije u džudou
Druga sam godina Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo i komunikologija. Volim sport, trenirao sam fudbal dok sam bio mlađi. Osim toga, volim da pratim i rukomet, kao i odbojku. Sportsko novinarstvo je posao kojim bih želeo da se bavim u budućnosti.