Futsal: Najava trećeg kola lige Univerziteta u Beogradu

950

Ovog vikenda na programu je jedanaest mečeva u okviru Lige Univerziteta u Beogradu, a mečevi će se tradicionalno igrati u SC ,,Rakovica” i balonu ,,Sinđelić”.

Finalni dan USSB

 

Muški futsal obeležiće treće vikend, budući da će se u konkurenciji futsalera odigrati deset, dok će devojke učestvovati samo u jednom susretu.

Duel grupe A otvoriće subotnji program u ,,Sinđeliću”. Fakultet političkih nauka pokušaće što pre da zaboravi prethodnu sezonu i da protiv Pravoslavno bogoslovskog fakulteta pokaže da i političari umeju da igraju futsal. Nakon njih, u okviru iste grupe, na teren će istrčati futsaleri Saobraćajnog fakulteta i Fakulteta veterinarske medicine. Njihov meč, koji je zakazan za 17h, zatvoriće subotnji program u Ulici Vojislava Ilića.

Nedelju će obeležiti utakmice na drugoj strani grada, u sportskom centru ,,Rakovica”. Prvi će snage odmeriti Arhitektonski fakultet i Farmaceutski fakultet, a potom će ETF, koji je sa ubedljivih 5:0 otvorio sezonu protiv FASPER-a, pokušati da nastavi pobedničku seriju u okviru grupe B protiv Stomatološkog fakulteta. Posle tog duela na teren će izaći i aktuelni šampionu, futsaleri Pravnog fakulteta, a rivali će im biti igrači Filozofskog fakulteta. U ostalim susretima sastaju se TMF i Medicinski fakultet kao i Mašinski i Filološki, a čast da zatvore kolo u Rakovici imaće devojke sa Fakulteta organizacionih nauka i Medicinskog fakulteta od 19 časova.

U isto vreme, u ,,Sinđeliću” odigraće se meč Fakulteta bezbednosti i Učiteljskog fakulteta. Igrači FB-a nakon minimalnog poraza u prvoj rundi of FSFV-a trudiće se da se iskupe protiv učitelja i da dođu do pobede. Trećeplasirani iz prošle sezone, igrači Fakulteta organizacionih nauka sastaće se Poljoprivrednim fakultetom, a poslednji meč ove runde biće duel grupe B između Šumarskog fakulteta i FASPER-a.

Kompletan raspored:

Subota 10.11.2018.
16h (m) Pravoslavno bogoslovski fakultet – FPN
17h (m) Saobraćajni fakultet – Fakultet veterinarske medicine

Utakmice se igraju u balonu Sinđelić.

Nedelja 11.11.2018.

14h (m) Arhitektonski fakultet – Farmaceutski fakultet
15h (m) ETF – Stomatološki fakultet
16h (m) Filozofski fakultet – Pravni fakultet
17h (m) Mašinski fakultet – Filološki fakultet
18h (m) TMF – Medicinski fakultet
19h (ž) FON – Medicinski fakultet

Utakmice si igraju u SC Rakovica.

Nedelja 11.11.2018.

19h (m) Fakultet bezbednosti – Učiteljski fakultet
20h (m) Poljoprivredni fakultet – FON
21h (m) Šumarski fakultet – FASPER

Utakmice se igraju u balonu Sinđelić

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB