Futsal: Najava prvenstva SUUB-a

236

Predstojećeg vikenda futsalere očekuju utakmice drugog kola prvenstva Sportskog udruženja Univerziteta u Beogradu, dok će futsalerke po prvi put istrčati na teren nakon letnje pauze.

Na programu u subotu biće dve utakmice, po jedna u muškoj i ženskoj konkurenciji. Prvo će na teren sale Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja izaći ekipe Fakulteta bezbednosti i Fakulteta organizacionih nauka. Utakmica se igra od 20h, a futsalerke bezbednosti pokušaće da iznenade drugoplasiranu ekipu prošlogodišnjeg prvenstva. Nakon njih na teren će izaći muška ekipa Fakulteta bezbednosti. Oni će u drugom kolu igrati protiv aktuelnog šampiona, ekipe Ekonomskog fakulteta.

Nedeljni program započinje u 14 časova, kada će na teren izaći futsaleri Filozofoskog fakulteta i Poljoprivrednog fakulteta. Od 17 časova igraće se druga utakmica u ženskoj konkurenciji, a sastaće se Tehnološko-metalurški fakultet i Ekonomski fakultet. Futsaleri Elektrotehničkog fakulteta će svoje prve bodove u novoj sezoni tražiti u utakmici protiv Saobraćajnog fakulteta koja će se igrati od 19 časova. Nakon njih igraće Učiteljski fakultet protiv Medicinskog fakulteta. Od 21 čas snage će odmeriti Farmaceutski fakultet i Tehnološko-metalurški fakultet. 

Kompletan raspored utakmica: 

28.10.2017. 

20:00 (Ž) Fakultet organizacionih nauka – Fakultet bezbednosti

21:00 (M) Fakultet bezbednosti – Ekonomski fakultet

29.10.2017.

14:00 (M) Filozofski fakultet – Poljoprivredni fakultet

15:00 (M) Fakultet političkih nauka – Pravoslavno bogoslovski fakultet

16:00 (M) Stomatološki fakultet – Arhitektonski fakultet

17:00 (Ž) Tehnološko-metalurški fakultet – Ekonomski fakultet

18:00 (M) Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju – Matematički fakultet

19:00 (M) Saobraćajni fakultet – Elektrotehnički fakultet

20:00 (M) Učiteljski fakultet – Medicinski fakultet

21:00 (M) Farmaceutski fakultet – Tehnološko-metalurški fakultet

 

Sve utakmice se igraju sali Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. 

 

 

Fejsbuk komentari

PODELI
Prethodni tekstKošarka: Najava trećeg kola prvenstva USSB-a
Naredni tekstOdbojka: najava drugog vikenda USSB lige
Studiram sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Dugo sam trenirala karate, ali sam ga nakon deset godina zamenila tekvondoom. Želja mi je da se u budućnosti bavim sportskim novinarstvom i da izveštavam sa velikih sportskih događaja.