FUTSAL: Najava devetog i desetog kola Lige Univerziteta u Beogradu

888

Ovonedeljni program futsal Lige Univerziteta u Beogradu obeležiće utakmice desetog kola u muškoj i devetog kola u ženskoj konkurenciji. Na programu je dvanaest utakmica koje su, već po običaju zakazane za balon ,,Sinđelić” i Sportski centar ,,Rakovica”. Deset mečeva odigraće futsaleri, dok će se u dva sastati devojke.

Finalni dan USSB

 

Rakovica će biti centar subotnjih futsal dešavanja. Prvi na teren izaći će futsaleri Fakulteta bezbednosti i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u okviru grupe V. Eventualnom pobedom, igrači FSFV-a približili bi se vodećim građevincima koji su trenutno na prvoj poziciji grupe. Nakon njih, svoj meč odigraće Filozofski fakultet i Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, a potom i Farmaceuti protiv Matematičara. Igrači Fakulteta organizacionih nauka i Poljoprivrednog fakulteta od 18h boriće se u derbiju najneizvesnije grupe A, u kojoj je pored njih u borbi za prolaz i Fakultet političkih nauka. U poslednja dva duela subotnjeg programa sastaće se Medicinski i TMF, odnosno Pravni i Šumarski, koji će zatvoriti program od 20h.

Nedelja je rezervisana za još šest mečeva, a u prvom će snage odmeriti Matematički fakultet protiv Ekonomskog sa početkom od 16h. Futsal se potom ,,seli” iz Rakovice na Voždovac i balon ,,Sinđelić” gde će biti odigrano preostalih pet utakmica. Od 18h sastaće se Filozofski i Mašinski fakultet u grupi ,,G”. Pobeda bi filozofe dovela na samo bod zaostatka za upravo mašincima i borba za drugo mesto ostala bi otvorena do samog kraja. S druge strane, Mašinski bi pobedom osigurao drugu poziciju i plasman u dalju fazu, tako da se rezultatski značaj ove utakmice ne dovodi u pitanje. Od 19h publiku očekuje utakmica između Učiteljskog fakulteta i Medicinskog, a potom će na parket izaći i dame. U ženskoj konkurenciji prvo će se sastati futsalerke Elektrotehničkog i Medicinskog fakulteta, a nakon njih i igračice Rudarsko-geološkog fakultet i Fakulteta organizacionih nauka. Poslednji duel vikenda pripašće muškarcima, a odigraće ga futsaleri Elektrotehničkog i Šumarskog fakulteta. 

Kompletan raspored:

Subota, 16.03.2019. godine

15:00 – Fakultet bezbednosti – Fakultet za sport i fizičko vaspitanje (m)

16:00 – Filozofski fakultet – Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju (m)

17:00 – Farmaceutski fakultet – Matematički fakultet (m)

18:00 – Fakultet organizacionih nauka – Poljoprivredni fakultet (m)

19:00 – Medicinski fakultet – Tehnološko-metalurški fakultet (m)

20:00 – Pravni fakultet – Šumarski fakultet (m)

Utakmice se igraju u Sportskom centru Rakovica, Viševačka br. 2, Beograd – Rakovica

Nedelja, 17.03.2019. godine

16:00 – Matematički fakultet – Ekonomski fakultet (m)

Utakmica se igra u Sportskom centru Rakovica, Viševačka br. 2, Beograd – Rakovica

18:00 – Filološki fakultet – Mašinski fakultet (m)

19:00 – Učiteljski fakultet – Medicinski fakultet (m)

20:00 – Elektrotehnički fakultet – Medicinski fakultet (ž)

21:00 – Rudarsko-geološki fakultet – Fakultet organizacionih nauka (ž)

22:00 – Elektrotehnički fakultet – Šumarski fakultet (m)

Utakmice će se igrati u sportskom balonu ,,Sinđelić”, Vojislava Ilića br. 86, Beograd – Voždovac

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB