FUTSAL: Ko će biti novi šampion USSB lige?

349

U subotu 23. decembra biće odigrane poslednje futsal utakmice u okviru lige Univerzitetskog sportskog saveza Beograda. Na programu će najpre biti utakmica za treće mesto, a potom će biti odigrana finalni meč.

Finalni dan USSB

Od 17 časova za bronzanu medlju boriće se Univerzitet Singidunum i Visoka železnička škola. Prošlogodišnji osvajač duple krune Singidunum u polufinalu izgubio je od Vojne akademije, dok su futsaleri Visoke železničke na putu do finala zaustavljeni od strane Visoke škole za IKT.

Finalni duel, koji je repriza prošlogodišnjeg polufinala, biće odigran od 18 časova. Visoka škola za IKT ima drugu priliku da osvoji ligu, prošle godine Singidunum ih je zaustavio. Ove godine ekipa Vojne akademije tražiće revanš za prošlogodišnje poraze od IKT-a u polufinalu kupa i prvenstva i samim tim će pokušati da osujete planove ekipe sa Palilule.

Utakmice se igraju u Posko areni, a nakon njihovog završetka biće održana ceremonija dodele medalja.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstOdbojka: rezultati SUUB lige
Naredni tekstRukomet: Nastavak USSB kupa
Studiram sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Dugo sam trenirala karate, ali sam ga nakon deset godina zamenila tekvondoom. Želja mi je da se u budućnosti bavim sportskim novinarstvom i da izveštavam sa velikih sportskih događaja.