FSFV ubedljiv protiv politehničara

557

Ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje savladala je kolege sa Beogradske politehnike rezultatom 17:10 u okviru trećeg vikenda Basket 3×3 Dunk shop lige u organizaciji USSB-a. Milošević je sa upisanih sedam poena i tri skoka u odbrani predvodio kolege sa FSFV-a, dok je na suprotnoj strani Andrić zabeležio pet poena i jednu asistenciju.

Finalni dan USSB


Spisak igrača
FSFV Beogradska politehnika
7 Karanović 7 Glišić
12 Rajković 9 Pavlović
13 Milošević 10 Rajović
14 Badovinac 11 Andrić

U prvim sekundama meča Karanović je bo precizan u šutu za jedan poen, a sledio ga je Milošević pogotkom izvan linije 6,75 za vođstvo FSFV-a od 3:0. Seriju je na kratko prekinuo Andrić, ali je istom merom uzvratio Rajković na suprotnoj strani (4:1). Andrić je nastavio da razigrava politehničare pogodivši za dva poena, a potom je i Glišić bio precizan pod košem za izjednačen rezultat (4:4). Ipak, momci sa Beogradske politehnike nisu imali rešenje za Miloševića koji je realizovao zicer, a potom i pogodio šut za dva i tako vezao seriju od tri poena. U nastavku su timovi koševe postizali naizmenično do rezultata 8:7 posle čega je usledila serija momaka sa DIF-a. Rajković je iz ofanzivnog skoka dva puta bio precizan, potom je Badovinac uspešno realizovao šut za dva, dok je Milošević sa linije penala uvećao prednost svog tima (13:7). Seriju je ukradenom loptom prekinuo Rajović košem izvan linije 6,75, nakon čega je ekipa Beogradske politehnike pozvala tajm-aut (13:9). Posle pauze Karanović i Milošević su za FSFV bili precizni sa poludistance, dok je na suprotoj strani Glišić zabeležio jedan poen. Poslednji koš je postigao Badovinac pogotkom za dva poena. Susret je završen rezultatom 17:10 u korist momaka sa FSFV-a.

Statistika
FSFV Beogradska politehnika
Šut za 1 poen 8/13 6/9
Šut za 2 poena 4/11 2/10
Slobodnja bacanja 1/1 0
Defanzivni skok 6 7
Ofanzivni skok 4 2
Asistencije 1 2
Nakon završenog meča najefikasniji igrač FSFV-a Milošević bio je zadovoljan prikazanom igrom. „Odigrali smo utakmicu kako smo hteli. U oba meča protivnici su bili jaki, ali smo se mi bolje snašli“, zaključio je Milošević.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstGrađevinski u četvrtfinalu!
Naredni tekstSingidunum slavio u neizvesnoj završnici
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Trinaest godina sam trenirala karate, a pored toga bavila sam se i sportskim penjanjem. Pratim mnoge sportove, obožavam košarku i naročito volim da gledam snuker.