FSFV i Elektronski najdominantniji u borbi za titulu

254

Selekcije Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja i Elektronskog fakulteta obezbedile su mesto u mnogim finalnim utakmicama Univerzitetske lige Niša, a u 4 finala su i direktni protivnici u borbi za titulu. Današnje utakmice odlučuju prvake košarke, rukometa i malog fudbala u ženskoj konkurencicji.

Finalni dan USSB

Košarkaške ekipe FSFV-a u muškoj i ženskoj konkurenciji ozbiljni su kandidati za titulu. Košarkaši FSFV-a odmeriće snage sa ekipom Pravnog fakulteta. Meč počinje u 15 sati. Potom, u 16:30 na teren izlaze košarkašice FSFV-a i Elektronskog fakulteta.
Difovci su plasman u finale obezbedili pobom nad Ekonomskim fakultetom (64:51). Ekipa Pravnog u polufinalu je bila bolja od Elektronskog fakulteta, pobedu su odneli sa 38:32. Devojke FSFV-a stigle su do finala pobedom nad selekcijom Ekonomkog fakulteta sa 42:31, te će se nadmetati sa košarkašicama Elektronskog, koje su juče savladale Medicinski sa 43:20.

Ekipe FSFV-a i Elektronskog boriće se i za trofej u malom fudbalu u ženskoj konkurenciji. Dame FSFV-a i Ektronskog igaju danas u 18 sati. Sigurni finalisti u muškoj konkurenciji su fudbaleri Elektronskog fakulteta, oni su juče savladali ekipu GAF-a sa 1:0 i u finalu dočekuju pobednika večerašnjeg susreda PMF ili Mašinski. Finale malog fudbala u muškoj konkurenciji zakazano je za sutra u 15 sati.

Selekcije FSFV-a i Elektronskog ove godine su zabeležile impozantne rezultate, pokazavši se najsposobnijim, najspremnijim i najborbenijim. Ove ekipe sastaju se i u finalu muške odbojke. U polufinalnim mečevima Fakultet sporta pobedio je Ekonomski (2:0 u setovima), a Elektronski je savladao ekipu Medicinskog (2:0 u setovima). U ženskoj konkurenciji ekipa FSFV-a bila je bolja od Ekonomskog (2:0 u setovima), te sutra izlazi na megdan odbojkašicama Pravnog. Završna borba za titulu počinje sutra u 17:45, u SC “Čair”.

 

Ekipe ostaju iste i kada je reč o finalu rukometa u muškoj konkurenciji. U tesnoj borbi, sa tek golom razlike, rukometaši Fakulteta sporta odneli su pobedu nad ekipom Pravnog fakulteta. Rezultatom 32:31 FSFV je izborio mesto u finalu. Slična situacija. odnosno tek gol više, odlučio je njihovog protivnika u finalu. U napetoj borbi Elektronski je savladao Medicinski sa 21:20. Finale je na programu sutra u 16:15. Danas u 19 sati počinje finalna utakmica u ženskoj konkurenciji. Za trofej se bore ekipe PMF-a i Elektronskog fakulteta.

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstElektronski i FSFV u borbi za trofej
Naredni tekstPravni je šampion
Pesimistični optimista i perfekcionista. Diplomirala sam na Filozofskom fakultetu u Nišu, na departmanu za novinarstvo. Angažmanom u Sportindeksu pokušavam da opovrgnem tezu da je ljubav prema sportu i dobro poznavanje te oblasti nužan preduslov za bavljenje sportskim novinarstvom. Želim da pomognem u informisanju o bogatom studentskom sportu u Nišu.