FSFV do titule u basketu

1032

Devojke sa Fakuteta sporta i fizičkog vaspitanja savladale su koleginice sa Učiteljskog fakulteta rezultatom 9:8 u finalnom meču 3×3 Dank šop lige u organizaciji USSB-a. Kod učiteljica je Perišićeva zabeležila šest poena, dok je na drugoj strani Stepanovićeva upisala četiri poena.

Finalni dan USSB


Spisak igračica
FSFV Učiteljski fakultet
9 Stepanović 13 Vukobratović
11 Točaković 15 Perišić
15 Bošković 11 Skrlatović
23 Baković
Stepanovićeva je vezala dva pogotka sa poludistance za prve poene FSFV-a, na suprotnoj strani za učiteljice je Perišićeva ubacila dve dvojke za prvo vođstvo svog tima (2:4). Usledila je igra koš za koš do rezultata 5:7 kada je Stepanovćeva bila precizna sa linije penala a potom i Boškovićeva u šutu za jedan za nerešen rezultat (7:7). U poslednja dva minuta igre basketašice FSFV-a uspele su da mini-serijom od 2:0 pređu u vođstvo (9:7). U poslednjim sekundama je Vukobratovićeva za učiteljice bila precizna sa poludistance smanjivši zaostatak pa je utakmica završena rezultataom 9:8.


Statistika
FSFV Visoka škola za I.K.T.
Šut za 1 poen 7/16 1/4
Šut za 2 poena 0/2 3/9
Slobodnja bacanja 2/2 1/2
Defanzivni skok 3 3
Ofanzivni skok 3 0
Asistencije 0 0
Nakon pobede košrakašica FSFV-a Ivana Bošković bila je zadovoljna prikazanom igrom s obzirom na to da se njen tim nije pripremao za ovo takmičenje. „Najpre bih čestitala ekipi Učiteljskog fakulteta na sajajnoj utakmci, bilo je neizvesno do samog kraja. Ušle smo nepripremljene u sve ovo, nismo imale očekivanja. Došle smo i osvojile, čestitam naravno i svojoj ekipi“, rekla je Boškovićeva.

Foto: Maja Nastić

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFON ’majstoricom’ do titule
Naredni tekstSingidunum u polufinalu Kupa
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Trinaest godina sam trenirala karate, a pored toga bavila sam se i sportskim penjanjem. Pratim mnoge sportove, obožavam košarku i naročito volim da gledam snuker.