FSFV upisao još jednu pobedu

73

U meču Univerzitetske lige Niša u malom fudbalu ekipa  FSFV-a pobedila je ekipu Metropolitana rezultatom 4:1. Dominantijom i jačom igrom ekipa FSFV-a uspela je ostvari  svoj cilj i dobije ovu utakmicu.

Obe ekipe ušle su u meč rezervisano, sa namerom da  odbrane svoj gol. U toku prvog poluvremena dobre odbrane nije bilo viđeno mnogo golova. Prvi i jedini postigao je Luka Bogojević iz ekipe Metropolitana. Vredno pomena je i to da je golman FSFV-a, Aleksandar Vacić, dobio žuti karton.

Četvrti minut igre nagovestio je mnogo bolje poluvreme za Difovce. Aleksandar Janjić dao je prvi gol za FSFV. Fudbaleri FSFV tada su krenuli u ozbiljniji napad i već u četrnaestom minutu dali su još jedan gol za koji je zaslužan  Nemanja Bošković. Fudbaleri Metropolitana  počeli su da igraju agresivnije, te su Luka Bogojević i Filip Dimitrijević “zaradili” žute kartone. Fudbaleri FSFV u nastavku su igrali dominantnije u napadu, a odbrana im je postala neprobojna. Svaki pokušaj Metropolitana bio je zaustavljen.Do kraja drugog poluvremena uspeli su da daju još dva gola i time su dobili ovu utakmicu rezultatom 4:1 .

“Iako smo došli u oslabljenom sastavu, nedostajalno nam je par igrača, pokazali smo želju i volju za pobedom i uspeli smo u tome”, izjavio je Aleksandar Đorđević iz ekipe FSFV-a.

Sastavi timova:

Sastavi timova

 

Fejsbuk komentari