FSFV upisao još jednu pobedu

100

U meču Univerzitetske lige Niša u malom fudbalu ekipa  FSFV-a pobedila je ekipu Metropolitana rezultatom 4:1. Dominantijom i jačom igrom ekipa FSFV-a uspela je ostvari  svoj cilj i dobije ovu utakmicu.

Finalni dan USSB

Obe ekipe ušle su u meč rezervisano, sa namerom da  odbrane svoj gol. U toku prvog poluvremena dobre odbrane nije bilo viđeno mnogo golova. Prvi i jedini postigao je Luka Bogojević iz ekipe Metropolitana. Vredno pomena je i to da je golman FSFV-a, Aleksandar Vacić, dobio žuti karton.

Četvrti minut igre nagovestio je mnogo bolje poluvreme za Difovce. Aleksandar Janjić dao je prvi gol za FSFV. Fudbaleri FSFV tada su krenuli u ozbiljniji napad i već u četrnaestom minutu dali su još jedan gol za koji je zaslužan  Nemanja Bošković. Fudbaleri Metropolitana  počeli su da igraju agresivnije, te su Luka Bogojević i Filip Dimitrijević “zaradili” žute kartone. Fudbaleri FSFV u nastavku su igrali dominantnije u napadu, a odbrana im je postala neprobojna. Svaki pokušaj Metropolitana bio je zaustavljen.Do kraja drugog poluvremena uspeli su da daju još dva gola i time su dobili ovu utakmicu rezultatom 4:1 .

“Iako smo došli u oslabljenom sastavu, nedostajalno nam je par igrača, pokazali smo želju i volju za pobedom i uspeli smo u tome”, izjavio je Aleksandar Đorđević iz ekipe FSFV-a.

Sastavi timova:

Sastavi timova
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Metropolitan
Aleksandar Vacić Uroš Ćirić
Marko Filipović Marko Nešić
Aleksandar Đorđević Luka Bogojević
Aleksandar Janjić Dimitrije Milić
Nemanja Bošković Nemanja Nedeljković
Miloš Dimitrijević Filip Dimitrijević

 

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB