FON je i dalje daleko od FPN-a

172

U utakmici koja je zatvorila program prošle nedelje, odbojkašice Fakulteta organizacionih nauka su relativno lako koleginice sa Fakulteta političkih nauka rezultatom 2:0 u setovima (25:22, 25:15).

Finalni dan USSB

Fakultet političkih nauka

Fakultet organizacionih nauka

Plazinić Kostić
Krdžavac Milinković
Stevanović Milić
Srdanov Mutavdžić
Sarić Čenić
Janošev Nikolić
Rogač Dejnović
Ratković Tomašević
Ilić Sretković
Isailović Veljančić
Petrović
Lazović

 

FPN

FON

Poeniiznapada

20

27

Poeniizbloka

3

1

As servisi

1

2

Servisgreške

6

2

Greškeizigre

14

11

 

Iako su tek ove godine ušle u prvu ligu devojke sa FPN-a su ostvarile dobrih nekoliko rezultata što im je dalo za pravo da se nadaju da će iznenaditi “iskusnije” protivnice, međutim Menadžerke su to želele što pre da demantuju. Na samom startu napravile su seriju od 6:1 i stavile do znanja ko je bolji u Jove Ilića. FPN je od tog trenutka trošio snagu da se vrati u meč i čak su u jednom trenutku došle do poravnjanja rezultata, predvođene Plazinićevom, ali ekipa FON-a nije dozvolila preokret i došla je do rezultata 25:22 kojim je završen prvi set.

U drugom setu potpuni raspad sistema Fakulteta političkih nauka. Devojke iz komšiluka su iskoristile loš dan FPN-a da posao u drugom setu obave još brže i sigurnije. Svele su protivnice na samo 7 poena iz igre i ne velikim brojem grešaka sprečile bilo kakvu neizvesnost. Milinkovićeva, Veljančićeva i ostale su bile sigurne i sa rezultatom 25:15 završen je set, meč i još jedna nedelja studentskog sporta.

U pobedničkim redovima najbolje su bile, pomenute Veljančićeva i Milinkovićeva sa po 9 poena iz igre, s tim što je drugopomenuta imala i još jedan as servis na svoj konto. Sa druge strane, bolje od ostalih bile su Plazinićeva i Stevanović sa po 6 poena.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstPravni i dalje u igri!
Naredni tekstGrupa B, ko će sa Singidunumom a ko sa „Zlim Zubom“?
Apsolvent psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Sportsko novinarstvo mi je hobi već par godina i od osnivanja sajta sam u Sportindeksu. Dišem za fudbal, navijam za dobru igru i puno golova (zvanično), a strani su mi samo borilački i auto-moto sportovi. Slobodno možete da mi se obratite na mail nenad.ruzic@sportindeks.rs, rado ću vam odgovoriti. Sportski pozdrav.Moji tekstovi