FON ponovo bolji u završnici

254

U okviru prvog vikenda Basket 3×3 Dunk shop lige koju organizuje USSB, tim Fakulteta organizacionih nauka upisao je pobedu nad ekipom Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja rezultatom 19:16. U još jednoj neizvesnoj završnici u ekipi FON-a istakao se Šćekić sa 11 poena, dok je kod poraženih najefikasniji bio Karanović sa 8 poena.

Finalni dan USSB

Sastavi timova
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Fakultet organizacionih nauka
15 Karanović N. 4 Igrutinović S.
16 Badovinac P. 5 Božićković M.
17 Milošević M. 8 Vukosanović L.
18 Rajković A. 13 Šćekić O.

Meč je otvorio Vukosanović preciznim šutem za jedan poen, a pratio ga je Šćekić pogotkom za dva poena za rano vođstvo na utakmici (3:0). Milošević je uzvratio svojim preciznim šutem za dva poena, a nakon njega je Badovinac pogodio za jedan poen i tako ostvarili prvo izjednačenje na utakmici 3:3. U par sledećih napada, inicijativu su imali momci sa FON-a – Šćekić ih je predvodio sa svojih 6 poena, a Božićković je dodao jedan 10:3. Karanović i Milošević su bili precizni za jedan i dva poena i tako smanjili prednost protivnika 10:6. Usledila je serija promašaja igrača FON-a, što je Karanović najbolje iskoristio u svojoj ekipi pogodivši tri šuta za dva poena za vođstvo svoje ekipe 13:10 na minut pred kraj utakmice. Međutim, Šćekić je uspeo tri puta zaredom da poentira iz prodora i tako izjednači rezultat ponovo (13:13). FSFV je nakon toga počeo čvršće da igra u odbrani što se odrazilo na broj faulova i donelo FON-u šansu da preuzmu vođstvo. Božićković je bio precizan u prodoru, a Šćekić je dva puta bio siguran sa linije slobodnih bacanja za novu pobedu FON-, utakmica se završila rezultatom 19:16.

Statistika
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Fakultet organizacionih nauka
Šut za 1 poen 4/6 11/12
Šut za 2 poena 5/14 2/8
Slobodna bacanja 2/3 5/5
Defanzivni skokovi 6 2
Ofanzivni skokovi 3 2
Asistencije 1 2

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstBezbednost savladala TMF
Naredni tekstStudentski blok 2 siguran protiv matematičara
Student sam Fakulteta političkih nauka, smer novinarstvo. Treniram košarku ceo život i odatle mi želja da spojim zajedno studije i ljubav prema sportu. Volim sport generalno i pratim sve što stignem, ali bih mogao da izdvojim pored košarke, tenis, vaterpolo, fudbal, formulu 1 i po malo e-sport.