FON-ovci u polufinalu Kupa Radivoja Koraća!

178

U četvrtfinalu ovogodišnjeg Kupa Radivoja Koraća igralo je pet igrača koje smo gledali i u studentskoj ligi.

Finalni dan USSB

Za ekipu OKK Beograda nastupila su tri studenta Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja: Vuk Malidžan, Filip Đuran i Marko Ilić dok su starteri u pobedi Radničkog FMP-a nad Partizanom bili Filip Čović i Ivan Smiljanić sa FON-a.

U porazu OKK Beograda od Radničkom iz Kragujevca Đuran i Malidžan su postigli po 10 poena, dok je Marko Ilić brojao do 5. Đuran je uz poene dodao i dve asistencije i dva skoka, Ilić je imao asistenciju i skok dok se najviše istakao Malidžan. Bek OKK Beograda zabeležio je indeks korisnosti 13, a imao je po šest skokova i asistencija.

Radnički FMP je iznenadio Partizan a zapaženu ulogu u pobedi imao je doskorašnji student FON-a Filip Čović koji je zabeležio 16 poena , pet asistencija, tri skoka i jednu ukradenu loptu.
Ivan Smiljanić, jedan od najboljih igrača FON-a u ovoj sezoni, za pet minuta na terenu nije došao do poena.

Radnički FMP predvođen FON-ovcima prošao je dalje i polufinalni meč igra sa Mega Vizurom u subotu od 21 čas.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstBorba za zdravije društvo
Naredni tekstFON-ovci ispali iz kupa
Zdravo ja sam Nikola i velika mi je želja da se bavim sportskim novinarstvom. Prvenstveno mi je to cilj da bih svoju najveću ljubav – praćenje sporta „opravdao“ i hobi pretvorio u profesiju. Više od svega na svetu volim košarku, pratim i fudbal a radom u Sportindeksu posebno sam zavoleo rukomet. Pišite na nikola.lalović@sportindeks.rs .Moji tekstovi