FON-ovci ispali iz kupa

386

U drugom polufinalu Kupa Radivoja Koraća trojica FON-ovaca u sastavu FMP-a nisu uspela da se domognu finala.

Finalni dan USSB

Andrej Džaković, momak koji je u četvrtfinalu ostao bez učinka, ovoga puta je postigao devet poena i uz to dodao dva skoka i asistenciju. Filip Čović je brzo ušao u probleme sa ličnim greškama pa je za 13 minuta na terenu postigao šest poena uz jednu asistenciju, dok je Ivan Smiljanić na terenu proveo samo dva minuta i nije došao do učinka na ovoj utakmici.

Nakon utakmice Andrej Džaković je izrazio žaljenje nakon poraza.
Žao mi je što smo propustili šansu u trećoj deonici. Nismo izašli u glavi nakon meča sa Partizanom, Mega je pogodila neke šuteve nakon kojih smo pali. Takođe, zaustavili su naš šut i skok“, izjavio je Džaković na konferenciji za štampu nakon utakmice.

Finale Kupa Radivoja Koraća igra se u nedelju od 20:30 ali nažalost u poslednjoj utakmici ovog četvorodnevnog turnira nećemo videti igrače koji su nastupali u studentskoj ligi.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFON-ovci u polufinalu Kupa Radivoja Koraća!
Naredni tekstGomeljski: Na Balkanu se kvalitetnije radi nego u Rusiji
Zdravo ja sam Nikola i velika mi je želja da se bavim sportskim novinarstvom. Prvenstveno mi je to cilj da bih svoju najveću ljubav – praćenje sporta „opravdao“ i hobi pretvorio u profesiju. Više od svega na svetu volim košarku, pratim i fudbal a radom u Sportindeksu posebno sam zavoleo rukomet. Pišite na nikola.lalović@sportindeks.rs .Moji tekstovi