Fon lako do novih bodova

1091

U subotu od 20 časova odigrana je utakmica grupne faze Univerzitetskog sportskog saveza Beograda u futsalu između Fakulteta organizacionih nauka i Fakulteta veterinarske medicine u balonu „Sinđelić“ na Voždovcu. Utakmica se završila rezultatom 3:1 u korist ekipe FON-a.

Finalni dan USSB

 

Prvih 10 minuta utakmice, tempo je bio sporiji sa par šuteva devojaka sa FON-a na gol protivnica. Nakon prvog tajm-auta u vođstvo dolazi FON šutem igračice Vojvodić nakon odbitka. Devojke su se razigrale i FVM dolazi do prve velike šanse i šuta na gol, međutim, bez pogotka.FON ne čeka dugo za novu priliku i ubrzo Dina Pavlović preciznim šutem sa skoro pola terena postiže drugi gol (2:0).Nakon ovoga igra se odvija na obe strane terena sa naizmeničnim prilikama sve do 14-og minuta kada za ekipu FVM poentira Jablanović i tako umanjuje prednost protivničkog tima. Devojke sa organizacionih nauka ne dozvoljavaju sebi predah i pred sam kraj prvog poluvremena iz dobro organizovane akcije svoj drugi gol postiže Pavlović Dina na asistenciju PavićevićBojane. Devojke sa FON-a na poluvreme odlaze sa vođstvom od 3:1.

Sastavi timova
Fakultet organizacionih nauka Fakultet veterinarske medicine
Savić D. Filipović A.
Krezović B. Đorđević M.
Panić M. Jablanović I.
Ilić T. Milenković M.
Pavićević B. Jevremović J.
Pavlović D.
Vojvodić I.

Za vreme drugog poluvremena ekipa FVM nije imala puno prilika da ugrozi gol protivnika,FON je tokom celog poluvremena imao inicijativu sa dosta propuštenih prilika i šuteva pored i u okvir gola. Pred kraj drugog poluvremena tempo je opao, ali se rezultat nije promenio i kada je sudija odsvirao kraj,FON je slavio rezultatom 3:1.

 

Nakon utakmice, pitali smo igrača utakmice Pavlović Dinu iz ekipe FON-a,kakvi su utisci sa utakmice i šta očekuje u nastavku lige. „Utisci su odlični, odigrali smo timski, protivnici su bili fantastičn i uz pravi sportski duh. U nastavku očekujem da  nastavimo da igramo ovako i da se borimo do kraja“, rekla je Pavlović Dina.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB