Foke nanele još jedan poraz Farmaciji

111

Farmaceutkinje ponovo nisu imale dovoljno kvaliteta, a ni sportske sreće! Savladala ih je ekipa koja je u dobrom usponu forme – ekipa Ekonomskog fakulteta.

Finalni dan USSB

 

Farmaceutski fakultet

Ekonomski fakultet

Krsić Mirosavljević
Bojović  Nikčević
 Teovanović  Ljojić
 Vasić  Raičević
 Bogićević  Miković
Stamenković  Panić
Ušljebrka  Mirković
Avramovska  Lukić
Atlija  Lazarević

 

Ekipa Farmacije je pretrpela novi poraz, ovog puta sa 2 :0 u setovima. Farmaceutkinje nisu uspele u dva seta da pronađu pravu igru ; u prvom setu postigle su svega 13 poena, od kojih je polovina bila proizvod grešaka protivnika. U drugom setu pružile su nešto bolju igru, ali sve je delovalo jalovo. Iako su postigle 23 poena i uvele meč u neizvestan završetak, nisu delovalo ni izbliza ubedljivo.

Sa druge strane, ekipa EKOF-a, popularne Foke, pokazale su da su u definitivnom usponu forme – ovo im je treća pobeda u nizu. Srce ekipe definitivno su bile Raičević koja je sjajno servirala (postigavši pritom 4 poena) i dobro kreirala akcije, Ratić i Mirković. Prvi set osvojile su ekspresno, rezultatom 25 :9, a u drugom su, verovatno opustivši se, dozvolile Farmaceutkinjama da ih uvedu u neizvesnu završnicu – 25 :23.

Farmaceutski fakultet

Ekonomski fakultet

Poeni iz napada

12

22

Poeni iz bloka

5

1

As servisi

4

7

Servis greške

8

4

Greške iz igre

12

7

Vrlo požrtvovan potez videli smo od strane libera Farmacije Bogićević Katarine. Naime, posle jako nezgodnog servisa Raičevićeve, lopta se odbila ka zidu hale, i Bogićević je uspela da stigne tu loptu, izbegavši zid za nekoliko centimetara.

Na kraju susreta, kapitenka Maja Mirković pohvalila je timski duh koji vlada u svlačionici Foka:

Želim da se zahvalim pre svega mom timu na divnoj energiji, jer je to nešto što daje elan za dalje. Pohvalila bih uvek sigurnu Aleksandru Lukić, energičnu Ninu Ratić, Aleksandru Miković moju desnu ruku u svemu,neumoljivog korektora Jovanu Zekavicu, mlade tehničare koje su se sjajno snašle Raičević i Lazarević, libera Lana Ljojić na neverovatnoj odbrani, Bojana Nikčević kao odličnog blokera, Sanja Mirosavljević nasa sanjarka i naravno Ergić, Tomović, Silaški, Panić. Sa njima je svaki uspeh jos lepsi – ushićeno je izjavila kapiten Foka sa Ekonomskog.

Ovom pobedom EKOF ostaje u vrhu tabele, dok Farmaceutski fakultet gotovo izvesno napušta prvu ligu.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstMašinac bolji od FPN-a
Naredni tekstArhitektura savladala Poljoprivredu
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.