Filozofski nastavio niz pobeda

155

U utakmici četvrtog kola Druge univerzitetske lige za odbojkašice, Filozofski fakultet je rezultatom 2:0 (po setovima 25:20 i 25:19) savladao ekipu Mašinskog fakulteta.

Sastavi timova
Mašinski fakultet Filozofski fakultet
2 Radović M. 1 Radivojević T.
3 Nikolić M. 3 Veselinović M.
4 Matrak M. 6 Stevanović N.
5 Marković K. 8 Teofilović T.
6 Đukić M. 9 Pejnović N.
7 Matrak M 10 Đurić T.
11 Nikolić D. 11 Terzin R.
12 Glišić M. 12 Belić J.
19 Radulović M. 14 Mićanović A.
16 Gudeljević N.
Finalni dan USSB

Već na početku se videlo da ekipa Filozofskog fakulteta igra mnogo sigurnije od Mašinskog. U meč su ušle nizom od tri poena, međutim, posle par grešaka, prednost se smanjila. Usledio je tajm aut, koji je urodio plodom, pa su se odbojkašice Filozofskog vratile u kolosek. Zabeležile su veliki broj poena iz napada, a i prijem im je bio dobar. Mašinke su, sa druge strane bile pomalo neorganizovane i dozvolile su sebi veliki broj grešaka iz igre. Filozofkinje su te greške vešto iskoristile i bez većih trzavica, uspele su da osvoje prvi set.

Odbojkašice Mašinskog fakulteta
Odbojkašice Mašinskog fakulteta

Mašinke su bolje startovale u drugom delu utakmice. Međutim, to nije potrajalo. Odbojkašice Filozofskog su se brzo trgle i preokrenule meč u svoju korist. Mašinski je odgovorio tajm autom. Sve do sredine drugog dela igre, odnos snaga je biio izjednačen. Prvu veću razliku napravile su Filozofkinje,kada su odmakle za četiri poena protivnicama. Mašinke su se svojski trudile da neutrališu prednost, međutim, nije im polazilo za rukom. Mnogo bolji finiš je imao tim Filozofskog fakulteta koji je zatvorio utakmicu serijom poena.

Statistika
  Mašinski fakultet Filozofski fakultet
Poeni iz napada 15 19
Poeni iz bloka 1 1
As 2 5
Servis greške 7 7
Greške iz igre 15 7

U ekipi Mašinskog fakulteta, zapažena je bila Matrak M. sa osam poena. U timu Filozofskog, istakla se Stevanović N. sa osam poena, a u stopu je prati Gudeljević N. koja je postigla sedam poena.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstVeterinarke jače od Šumarki
Naredni tekstU okršaju doktorki Medicinski ipak bolji
Studiram italijanski, bavim se glumom već 12 godina. San mi je da radim u informativnoj ili sportskoj redakciji. Omiljeni sportovi su mi atletika i zimski sportovi zbog velikog broja raznovrsnih disciplina.