Filozofski fakultet dobija teren za basket!

264

Filozofski fakultet u Nišu posle 17 godina ponovo dobija terene za basket, koji su u međuvremenu bili pretvoreni u parking.

Finalni dan USSB

Kada  je Fakultet za sport i fizičko vaspitanje 1999. godine promenilo lokaciju svog fakulteta, odnosno prestao da deli prostorije sa Filozofskim fakultetom, tada više teren nije bio potreban i pretvorio se u parking.

14799034_1385991841428803_509187056_n

Ministarstvo omladine i sporta po projektu Kancelarije za mlade grada Niša “Trojka za niški sport” sagradiće teren za basket i tribine na Filozofskom fakultetu, u vrednosti od 1.200.000 dinara.

Sadašnji predsednik KZM-a, inače i bivši evropski šampion u kik-boksu Stevan Živković je za Sportindeks podelio svoje utiske:

Projekat u saradnji sa gradom koji vredi 6 i po miliona dinara, a Kancelarija za mlade je dobila od Ministarstva omladine i sporta 1,2 miliona za izgradnju terena i tribina. Grad se već dogovorio sa dekanom i obećao i parking mesta za profesore, što je bio njihov uslov.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstKostić: Idemo u Kinu da pokažemo da smo zemlja basketa
Naredni tekstKragujevčani prvog dana protiv Amera i tajfuna!
Studiram novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Malo je reći da me sport zanima. Trenirao sam fudbal više od osam godina. Voleo bih da mi Sportindeks bude stepenik bliže ka Areni ili Sport klubu, a ujedno želim i da pomognem u promovisanju studentskog sporta Niša. KONTAKT: pedjamilenkovic77@gmail.com