Fikusi startovali sedmicom

201

Fikusi su već na početku utakmice pokazali da su ozbiljnija ekipa od Junajteda. Već u četvrtom minutu Lazo Biserčić donosi prednost Fikusima. Šutirao je vrlo precizno sa devet metara a golman Junajteda je loptu ispratio samo pogledom. Konstantno su napadali Fikusi, imali su više loptu u nogama, stvarali su dosta šansi, što se isplatilo u devetom minutu. Mitar Bajilović je povukao kontru, prošao po levoj strani i šutirao u kontra ugao, još jednom nemoćan golman Junajteda.

Finalni dan USSB

Najgori mogući scenario za Junajted na početku drugog poluvremena. Nesigurni su bili u odbrani pa je loptu presekao Aleksandar Biserčić i postigao treći pogodak za Fikuse. Dva minuta kasnije još jedna egzibicija Biserčića, petom je proigrao Nikolu Filipovića a ovaj rutinski završava akciju. U petnaestom minutu Biserčić preslikava pogodak koji je postigao pet minuta ranije, još jedna presečena lopta i sigurna završnica za „petardu“ u mreži Alhokol Junajteda. U naredna dva minuta još dva pogotka za Fikuse. Prvi je delo Nikole Filipovića a drugi pogodak je postigao Mitar Bajilović. Utakmica je završena rezultatom 0:7.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstIndustrija bolja u ruletu protiv Orfanela
Naredni tekstLavovi i Ajaks podelili plen
Studiram na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku za medijske studije. Bavim se aktivno sportom više od petnaest godine i sportsko novinarstvo je ono čime planiram da se bavim na najvišem nivou.