Fikusi ne staju, četvorka u mreži Orfanela

127

Fikusi su nadigrali ekipu Orfanela i slavili rezultatom 4:0 u okviru E grupe.

Finalni dan USSB

Ekipa Orfanela imala je prvu šansu na utakmici, David Nađ je šutirao i pogodio stativu u prvom minutu. U trećem minutu Aleksandar Stojanović završava solo akciju pogotkom. Prošao je odbranu Orfanela i uspeo je da savlada Pantovića. U nastavku utakmice Fikusi konkretniji. Stojanović je u osmom minutu presekao loptu na sredini terena, izašao je sam ispred Pantovića i još jednom bio precizan. Fikusi odlaze na odmor sa dva gola prednosti.

U drugom delu igre inicijativu preuzimaju Orfanele. Nisu uspeli da iskoriste dobre šanse, Fikusi su se odlično branili i sačuvali dva gola prednosti. U 19. minutu Nikola Filipović prolazi kompletnu odbranu Orfanela, šutirao je u donji desni ugao i postigao teći pogodak za svoju ekipu u današnjem duelu. Mitar Bajilović je još jednom matirao golmana Orfanela u poslednjim trenucima igre, pa je utakmica završena rezultatom 4:0 za Fikuse.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstPrvi studentski štafetni polumaraton
Naredni tekstSalašari sigurno protiv Ipsviča
Studiram na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku za medijske studije. Bavim se aktivno sportom više od petnaest godine i sportsko novinarstvo je ono čime planiram da se bavim na najvišem nivou.