FASPER odigrao za sve pare!

334

U utakmici Prve lige u odbojci za žene, između FASPER-a I Ekonomskog fakulteta, koja je održana u nedelju  pobedila je ekipa FASPER-a rezultatom od 2:0, po setovima 25:21 I 25:12.

Finalni dan USSB

Fasper

Ekonomski fakultet

2 K. Milošević  1 Sanja Mirosavljević
5 M. Milovanović  2 Bojana Nikčević
8 N. Popić  4 Jovana Zekavica
9 S. Jović  7 Svetlana Ljojić
10 A. Krstov  8 Aleksandra Vukoje
11 N. Paunović  9 Nina Ratić
12 J. Popović 11 Maja Mirković
13 N. Živković 12 Marija Raičević
14 K. Milošević 20 Katarina Ergić
16 A. Nastić  Andrea Mitić
18 H. Zildžović  Tamara Panić
19 V. Arsenovski

 

Fasper

Ekonomija

Poeniiznapada

19

14

Poeniizbloka

7

2

As servisi

3

1

Servisgreške

4

0

Greškeizigre

12

21

 

Prvi set je bio u znaku grešaka koje su pravile odbojkašice Ekonomije(imale su 12 grešaka iz igre), a igračice FASPER-a  znatno manje,7 grešaka. U napadu se istakla kapitenka FASPER-a  M. Milovanović, koja je bila u prvom setu najefikasnija sa 4 osvojena poena. Ono što je prevagnulo na stranu FASPER-a je odličan blok, imale su 5 blokova ( najbolja je A. Nastić sa dva bloka).

Drugi set FASPER je dobio veoma ubedljivo, sa čak 13 poena razlike, I to zato što su bile uspešnije u napadu- čak tri puta više prolaza su i male od Ekonomije, tj.  FASPER je osvojio 12 poena iz napada, a Ekonomija svega 4. Ekipe su u greškama bile izjednačene, a devojkama Ekonomije je entuzijazam načisto pao I nisu mogle da se izbore sa dobrim blokom I s dobrim sevisom FASPER-a.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstFilološki posle drame do pobede
Naredni tekstPravni i dalje u igri!
SPORTINDEKS je web magazin koji ima za cilj da promoviše stvari koje nikako ne mogu da nađu zajednički jezik – sport i visoko obrazovanje. Naš cilj je da napravimo portal koji bi omogućio studentima da daju svoje viđenje sporta u našoj zemlji i da, koliko je moguće, podstakne neke promene.