Fapovci upalili u poslednjem minutu

159

U vrlo neizvesnoj utakmici H grupe Fap 13 je pobedio ekipu Mlade Bosne minimalnim rezultatom.

Finalni dan USSB

Najneizvesniju utakmicu ovog kola odigrale su ekipe Fapa i Mlade Bosne. Nije bilo puno prilika, tvrda utakmica bez lepih poteza i šansi za pogodak. Jednu od retkih šansi imao je Goran Divović nakon kornera. On je šutirao glavom ali je lopta prošla pored stative golmana Mlade Bosne, Nemanje Đakovića. Mlada Bosna bezuspešno napada u dva navrata, Luka Šicar je promašio minut pred kraj poluvremena.

U drugom delu znatno bolja igra obe ekipe, stvorili su nekoliko šansi. Borivoje Sandić ne koristi šansu za ekipu Mlade Bosne. Tempo igre je znatno opao nakon ovog promašaja. Ključni trenutak utakmice videli smo u 18. minutu. Milenko Simikić donosi pobedu ekipi Fapa. Njega je proigrao Nikola Smiljanić, poslao je precizan pas na drugu stativu gde se nalazio Simikić koji nije imao težak posao. Do kraja utakmice bez šansi.

Fejsbuk komentari

Finalni dan USSB
PODELI
Prethodni tekstSalašari sigurno protiv Ipsviča
Naredni tekstUROKDIP četvorkom do tri boda
Studiram na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu na odseku za medijske studije. Bavim se aktivno sportom više od petnaest godine i sportsko novinarstvo je ono čime planiram da se bavim na najvišem nivou.